Ege Clubbaba Köyiçi sezonu açıyor

Clubbaba Köyiçi sezonu açıyor

06.04.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

Modern yaşam ile Alaçatı kültürünü harmanlayan Clubbaba Köyiçi, yeni sezonu Alaçatı Ot Festivali ile açıyor

Clubbaba Köyiçi sezonu açıyor

Modern yaşam ile Alaçatı kültürünü harmanlayan Clubbaba Köyiçi, yeni sezonu Alaçatı Ot Festivali ile açıyor. Mekan, büyük markaların ürünlerini düzenlenen Lokal Pazar’da tüketiciye sunulacak.

Haberin Devamı

Clubbaba Köyiçi’nin yaza damga vuracak önemli markası ise Alaçatı Sahne olacak. Alaçatı Sahne’de ise 6 Nisan Cumartesi günü ünlü sanatçı Jabbar sahne alacak. Clubbaba Köyiçi’ni Alaçatı’ya kazandıran işadamı Emin Önal, “Alışveriş, yemek, sanat, yaşam ve spor alanlarının birarada bulunduğu Clubbaba Köyiçi, modern yaşam ile geçmişten günümüze süzülerek gelen Çeşme-Alaçatı kültürünün birlikte simgelendiği bir merkez olarak öne çıkıyor.

Keyifli alışveriş deneyimi, zengin sosyal yaşam seçenekleri ile 10 dönümlük bir açık alanda kurulan Clubbaba Köyiçi yeni nesil bir yaşam kompleksi olarak, geçtiğimiz yıl en çok ilgi çeken merkezlerden biri olmuştu. Bu senede birbirinden ünlü markalar Clubbaba Köyiçi’nde olacak” dedi.

Haberin Devamı

Lokal pazar

Lokal Pazar kapsamında, moda, giyim, takı, seramik, tasarım ürünler, ahşap işleri, kozmetik, ev tekstili, nitelikli kahve, dünya çayları, gürme lezzetler, el işleri ve workshop’lar bulunacak. Etkinlikte ayrıca her yerde bulunmayan eşsiz otlu gıda ürünleri yer alacak. 5-6-7 Nisan’daki Lokal Pazar etkinlikleri, 10.00-19.00 arasında düzenlenecek.

Lokal Pazar ile ilgili ayrıntılara www.alacatilokalpazar.com internet sitesinden ulaşılabilecek. Alaçatı’ya uygun, çok özel planlanmış mimarisiyle, Alaçatı’nın tam kalbinde yer alan Clubbaba Köyiçi, birbirinden ünlü markalara ev sahipliği yapıyor. Clubbaba Köyiçi’ndeki Folkart, Aston Martin, Swarovski, Yüzevler Kebap, Simit Sarayı, Potpourri gibi ünlü markalar bulunuyor.

Yazarlar