Ege Dayaktan hastanelik oldular

Dayaktan hastanelik oldular

10.11.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

55 yaşındaki Teslime Hanım, adliyede, davalık olduğu komşusu tarafından feci dövüldü. Alsancak’ta da polisle iki genç arasında arbede yaşandı

Dayaktan hastanelik oldular

İzmir’deki iki dayak vakasında üç kişi hastanelik oldu. İzmir Adliyesi’nde, 55 yaşındaki Teslime Yağcı, kucağındaki 16 aylık torunu ve üniversite öğrencisi kızı ile davalı oldukları komşuları Z.K.’nin tekmeli yumruklu saldırısına uğradı. Adliye koridorunda kanlar içerisinde kalan Teslime Hanım’ın dişleri kırıldı, elmacık kemiği çatladı ve beyin kanaması geçirdi. Öfkeli komşu gözaltına alındı. Teslime Yağcı’nın kızı Tuğçe de yumruklardan nasibini aldı, baygınlık geçirdi.
Birbirlerini suçladılar
İkinci dayak vakası Alsancak’ta yaşandı. Polisin kimlik kontrolü sırasında yaşanan arbedede üniversite öğrencisi Ediz Sami Ekiz ile Gürsan Polat, darp sonucu yaralandıkları iddiasıyla şikayetçi oldu. Polis memurları da Ekiz ile Polat’ın, kendilerine saldırdığını ileri sürüp şikayette bulundu. Olay, 02.00’de, geceleri hayat kadınları ve travestilerin yoğun olarak bulunduğu 1463 Sokak’ta meydana geldi. Ekiz ve Polat, polisin darbeleri sonucu ciddi biçimde yaralandı. Ekiz, polislerin, kimliklerini 30-40 metre uzağa bıraktıklarını, bu yüzden tartıştıklarını öne sürdü. Polis, iki arkadaşın, kimliklerni yere attıklarını, eğildikleri sırada saldırıya uğradıklarını iddia eti.