EgeEGİAD üye ve çalışanlarına yüksek lisans

EGİAD üye ve çalışanlarına yüksek lisans

20.10.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

İZMİR Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Mütevelli Heyeti Başkanı Mahmut Özgener ile Ege Genç İşadamları Derneği (EGİAD) Başkanı Aydın Buğra İlter arasında, EGİAD üyelerinin ve sahibi oldukları şirketlerdeki çalışanların yüksek lisans eğitimi alması için protokol imzalandı.

EGİAD üye ve çalışanlarına yüksek lisans

‘Çağrımız yanıt buldu’

Haberin Devamı

Daha önce tüm sektörlere eğitimin, gelişimin, birlikte yaratılacak projelerin parçası olma çağrısında bulunduğunu anımsatan Özgener, “Bu çağrımıza EGİAD’dan yanıt geldi. Bugün bilimin ışığında bir protokole imza atıyoruz. EGİAD yenilikçi, girişimci, inovasyona değer veren yapısıyla kentimizin en önemli sivil toplum kuruluşları arasında yer alıyor. EGİAD’ın çalışmalarını yakından takip ediyor ve destekliyoruz. 650’e yakın üyesiyle kentimizin donanımlı iş insanları olarak hizmet ediyor” dedi.

Sektörel işbirliği

EGİAD Başkanı İlter de, “İzmir Ekonomi Üniversitesi’yle girişimcilik konusunda beraber çalışmalar yapıyoruz. Dolayısıyla imzalanan bu protokol, akademik çalışmalar, girişimcilik, staj imkanları akademi-sanayi işbirliği konusunda da süreç ve işbirliği hızlandırılacaktır” diye konuştu.

KEŞFETYENİ
Fotoğraflar ele verdi! Sevgilisi 29 yaşındaki fenomen çıktı
Fotoğraflar ele verdi! Sevgilisi 29 yaşındaki fenomen çıktı

Cadde | 18.06.2025 - 11:22

Barcelona'nın 17 yaşındaki yıldızı Lamine Yamal, İspanya'nın tanınmış sosyal medya fenomeni 29 yaşındaki Fati Vázquez ile aşkı ortaya çıktı.

Yazarlar