Ege Eğlence ve lezzet Radisson Blu’da

Eğlence ve lezzet Radisson Blu’da

25.12.2010 - 01:00 | Son Güncellenme:

Çeşme Ilıca’da misafirlerin ihtiyaçlarına göre tasarlanan Radisson Blu Resort&Spa Çeşme, 42 geniş suit, 2 kral dairesi ve 4 lüks dubleks villanın olduğu; toplamda modern ve sofistike 312 odasıyla yılbaşı gecesine hazır.

Eğlence ve lezzet Radisson Blu’da

Radisson Blu’da hizmet veren Element Restaurant’ta zengin açık büfe akşam yemeği, saat 01.00’e kadar limitsiz yerli içki ve DJ performansı eşliğinde sevdiklerinizle 2011 yılına girmenin heyecanını yaşayabilirsiniz.

2011 pastalarını evde yapacaklar
Karşıyaka’da bulunan Lezzet Mutfak Akademisi’nin düzenlediği yılbaşına özel, pastacılık ve çikolata eğitimleri bayanların büyük ilgisini çekiyor. Pastacılıktaki son yenilikleri yakından takip eden firma yetkilileri katılımcılara verdiği yılbaşı seminerlerinde 2011 yılının pasta modellerini uygulamalı öğretiyor. Bayanlar, kaplama pandispanya ve krem patiseri yapımını öğrendikten sonra kendi damak zevklerine göre içeriğini hazırladıkları pasta üzerinde şeker hamuru yapım ve modellemeyi öğreniyor ve evde yapabilecek konuma geliyorlar.

Bu akşam, Nev rüzgarı esecek
İzmir Arena, pop müziğin güçlü seslerinden Nev’i hayranlarıyla buluşturuyor. Bu akşam gerçekleşecek konserde Nev, İzmirlilere müzik ziyafeti yaşatmaya hazırlanıyor. Sabahın ilk saatlerine kadar sürecek konserde lazer gösterilerinin yanı sıra Nev, sahne performansı ve gitar şovlarıyla geceye ayrı bir renk katacak.

Sibel Tüzün, yeni albümünü imzaladı
İzmir’de Ege Park Mavişehir’de D&R Mağazası pop müziğin ünlü ismi Sibel Tüzün’ü hayranlarıyla buluşturdu. D&R önünde kurulan stantta yeni albümü “Saten”i sevenleri için imzalayan Tüzün, Ege Park Mavişehir müşterileriyle bol bol hatıra fotoğrafı da çektirdi. İzmir’de olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren sanatçı, Saten albümünde 5 şarkıya yer verdiklerini belirtti, “Çıkış şarkımız Ajda Pekkan klasiği Erkekleri Tanıyın oldu. 3 şarkının sözü, müziği ve iki şarkının sözleri bana ait” dedi.

Yazarlar