Ege ‘Farklılıklarımızla güçlüyüz’

‘Farklılıklarımızla güçlüyüz’

03.12.2023 - 00:00 | Son Güncellenme:

Kadın girişimcilik potansiyelinin nicelik ve nitelik bakımından geliştirilmesi ve donanımlı hale getirilmesi amacıyla koordinatörlüğü İzmir Ticaret Borsası tarafından yürütülen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) İzmir Kadın Girişimciler Kurulu, toplumsal cinsiyet eşitliği konusunda sürdürdüğü çalışmalara bir yenisini daha ekledi.

‘Farklılıklarımızla güçlüyüz’

TOBB İzmir Kadın Girişimciler Kurulu ev sahipliğinde, Women’s Platform UK- WPUK / İngiltere Kadın Platformu işbirliği ile düzenlenen “Cam Uçurum-Glass Cliff Etkinliği” düzenlendi.  

Haberin Devamı

Panelde; toplumsal cinsiyet eşitliğinin sağlanması için bireylere düşen sorumluluklar, eşitliği desteklemek, eşit fırsatları savunmak, cinsiyetçi dil ve davranışlardan kaçınmak, işyerinde cinsiyet eşitliği ile ilgili alınabilecek eğitimler konularında bilgi paylaşımı yapıldı. TOBB İzmir Kadın Girişimciler Kurulu İcra Kurulu Başkanı Deniz Celep, “Bizler farklılıklarla güçlenmeli, birlikte hareket etmeli ve duyarlı olmalıyız. Kadın iş insanları ve kadın girişimciler kimliğimizle, öncelikle işyerlerimizde, eşit haklar ve ücret politikaları uygulamalı, destekleyici olmalıyız ki iyi rol modeller olarak örnek olabilelim” diye konuştu.