Ege ‘Fırat’ı yaşatıyoruz’

‘Fırat’ı yaşatıyoruz’

06.02.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

AK Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, “Bugüne kadar Karesi kurucu meclisi olarak hep birlikte çok güzel işlere imza attık. Son imzamız da, Ege Üniversitesi’nde şehit edilen Fırat kardeşimizin adını parkta yaşatmak için oldu” dedi.

‘Fırat’ı yaşatıyoruz’

AK Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, “Bugüne kadar Karesi kurucu meclisi olarak hep birlikte çok güzel işlere imza attık. Son imzamız da, Ege Üniversitesi’nde şehit edilen Fırat kardeşimizin adını parkta yaşatmak için oldu” dedi. Başkan Yılmaz, 5 yıldır gece gündüz şehir için hizmet eden meclis üyelerine tek tek teşekkür plaketi verdi. 2014 yılı mart ayından itibaren Karesi kurucu meclisi olarak hep birlikte çok güzel işlere imza attıklarını ifade eden Başkan Yılmaz, “Son imzamız da şehit kardeşimizin adını yaşatmak için oldu. Fırat kardeşimizi şehit eden hain terör örgütü PKK’yı ve tüm terör örgütlerini lanetliyorum” diye konuştu.
Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun şehit edilmesi hakkında söz alan MHP Grup sözcüsü Cem Işıklıoğlu da, “Şahsım olarak kardeşimizin duruşmasına müdahil vekil olarak katıldım. Son meclisimizde de kardeşimizin isminin bir parkta yaşatılması kararı bizleri mutlu ett” ifadelerini kullandı.