Ege ‘Gençleşiyoruz’

‘Gençleşiyoruz’

18.10.2021 - 07:01 | Son Güncellenme:

İlçe ziyaretleri kapsamında Buca’da gençlerle buluşan AK Parti İzmir İl Başkanı Sürekli, “Basamak değil yol arkadaşımızsınız. Çünkü gelecekte imzanız olacak” dedi

‘Gençleşiyoruz’

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli’nin karınca modeli kapsamındaki ilçe ziyaretlerinin son durağı Buca oldu. Konuk olduğu öğrenci evinde gençlerin sazlı sözlü sohbetine ortak olan Sürekli, “Her gittiğimiz yerde gençlerle gençleşiyoruz. Enerjimiz yükseliyor, umudumuz tazeleniyor. Gençlere 19 yıldır kadrolarında yer veren, ülkenin geleceğinde, millete hizmet yolunda söz hakkı tanıyan bir siyasi anlayışın temsilcileri olarak 2053 ve 2071 hedeflerimize de onlarla ulaşacağımızı biliyoruz. Bundandır ki; onların eğitimlerini, fikirlerini, hayal dünyaları ve üretkenliklerini önemsiyor ve destekliyoruz.” diye konuştu.
‘Siyasette aktif olun’
İzmir’deki üniversitelerde okuyan ÜniAK’lı öğrencilerle tanışma toplantısına da katılan Sürekli, “Gençlerle sık sık bir araya geliyorum. En verimli, heyecan verici paylaşımları onlarla yapıyorum. İnanılmaz büyük ve renkli pencereleri var. Siyasi hayata daha aktif katılmaları ve ülkemiz için çalışmalarının önünü açtık; seçme ve seçilme yaşını 18’e düşürdük. Şu anda; TBMM’de 35 yaşın altında 14 milletvekilimiz, belediyelerimizde 1472 meclis üyesi kardeşimiz memleketi ve şehri için çalışıyor. Tüm gençlerimize sesleniyorum. Araştırın, öğrenin ve doğru yerde siyaset yapın. Çözümler, projeler üretin. Devletine bağlı, milli değerlerle donanmış, vatansever gençlerimizin her şartta her alanda arkasındayız. Geleceğin inşasında da sizlerin imzası olacak. İşte bu nedenle, AK kadrolarda gençlerin sesi güçlü, yetkileri büyüktür. AK Parti; gençliği birileri gibi basamak olarak değil, yol ve dava arkadaşı olarak görmeye devam edecek” dedi.