Ege ‘Gölgelemeye çalışıyorlar’

‘Gölgelemeye çalışıyorlar’

04.06.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır; 30 Ekim depreminden sonra hükümetin sosyal devlet anlayışıyla sürece anında müdahale ettiğini söyledi.

‘Gölgelemeye çalışıyorlar’

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır; 30 Ekim depreminden sonra hükümetin sosyal devlet anlayışıyla sürece anında müdahale ettiğini söyledi. “Deprem gibi hayati meseleler siyaset üstüdür; her türlü siyasi hesap ve beklentinin dışında, konuşulması, halkımız için işbirliği ve dayanışma içinde çalışılması gerekir” diyen Nasır, şöyle konuştu:
‘Betonun kalitesini biliyorlar’
“Depremin üzerinden 7 ay geçti. En son teknoloji kullanarak tamamlanacak konutlar, ağustos-eylül gibi hak sahiplerine teslim edilecek. Bu başarıyı gölgelemek için, TMMOB’a bağlı odalar ve üyesi bulunduğum İnşaat Mühendisleri Odası, işçilik hatası sonucu (kalıp açıldığında segregasyonlu kolon olabildiği) imalat anında oluşabilecek sıkıntılardan birini sanki bütün proje alanlarında yanlış imalatlar yapılıyormuş gibi kamuoyuna yahsıttı. Esefle kınıyorum. Betonun kalitesini çok iyi biliyorlar.”
Nasır, önümüzdeki haftadan itibaren hak sahiplerinin inşaat alanlarını gezebilmelerine de imkan sağlanacağını sözlerine ekledi.

Yazarlar