Ege Horoz kurtuluş mücadelesinde

Horoz kurtuluş mücadelesinde

25.07.2020 - 00:00 | Son Güncellenme:

Süper Lig’de Yukatel Denizlispor, bugün son hafta mücadelesinde Ankaragücü’nü kümede kalışını ilan etmek için ağırlayacak. Denizli Atatürk Stadı’ndaki maç ligdeki diğer mücadeleler gibi saat 21.00’de başlayacak

Horoz kurtuluş mücadelesinde

Süper Lig’in son haftasına 35 puan la düşme hattındaki Btc Turk Yeni Malatyaspor’un 3 puan önünde giren Yukatel Denizlispor, son hafta konuk edeceği MKE Ankaragücü karşılaşmasına çıkıyor. Stackhowiak, Barrow ve Ben Youssef’ten sonra Onazi’nin de hafta içi ayrıldığı yeşil siyahlılarda sakatlığı süren kaleci Tolgahan da yine görev yapamayacak. 9 yıl sonra döndüğü ligde final niteliğinde bir maç oynayacak 35 puanlı 14. sıradaki Ege ekibi, küme düşmesi kesinleşen Ankaragücü önünde 1 puan alması durumunda bile kurtuluşunu ilan edecek. Denizli mağlup olması halinde ise rakipleri 35 puanlı Çaykur Rizespor, 32’şer puandaki BtcTurk Yeni Malatyaspor ve Hes Kablo Kayserispor’un aynı saatte oynanacak maçlarının sonucunu bekleyecek.

Heyecan dolu bir maç


Yeşil siyahlılara yenilgi durumunda ligde kalmak için Yeni Malatya’nın evinde Gaziantep FK önünde ve Kayserispor’un yine iç sahada Trabzonspor karşısında galip gelmemesi yetecek. İkili, üçlü ve hatta dörtlü averaj ihtimalinin dahi olduğu ateş hattında Denizlispor her ihtimali göz önüne alacak. Yeşil siyahlı ekip üçlü averaj halinde bir tek Çaykur Rizespor’u geçmeyi başardı. Olası puan eşitliği halinde son maçlar sonunda kümede kalma yarışı dörtlü averaja kalır, ateş hattındaki tüm takımlar ligi 35 puanla tamamlarsa düşen iki takım Yeni Malatyaspor ve Yukatel Denizlispor olacak. Galibiyete 100’er bin TL prim belirleyen Denizli’nin yarın maça Hüseyin - Zeki, Mustafa, Oğuz, Bergdich, Sacko, Murawski, Sackey, Aissati, Recep, Rodallega 11’iyle çıkması bekleniyor.