Ege‘İhracatta güçlü bir artış var’

‘İhracatta güçlü bir artış var’

03.08.2017 - 05:18 | Son Güncellenme:

DENİZLİ İhracatçılar Birliği (DENİB) Başkanı ve Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkan Vekili Süleyman Kocasert, Temmuz ayı ihracat rakamlarını açıkladı.

‘İhracatta güçlü bir artış var’

DENİB Başkanı Süleyman Kocasert yaptığı yazılı açıklamada, DENİB tarafından kayda alınan ihracatın, Temmuz ayında yüzde 39 artarak 199 milyon dolar olarak gerçekleştiğini, Ocak-Temmuz döneminde ise ihracat artışı yüzde 13.7 ile 1 milyar 373 milyon dolar olduğunu açıkladı.

Haberin Devamı

‘Son altı yılın zirvesi’

Türkiye ihracatının Ocak ve Mart aylarında yaşanan ihracat artışlarıyla rekor kırdığını belirten Kocasert, “Temmuz ayında ise yeni bir rekor kırdığımızı gördük. İhracatımız yüzde 31.2 artarak son 6 yılın en yüksek artış oranı ile tarihi zirvelerinden birine ulaştı ve 11.4 milyar dolar olarak gerçekleşti. Ülkemiz ihracatı geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 10.7 artarak 88.9 milyar dolar olarak kayda alındı” dedi.

KEŞFETYENİ
Survivor'dan elendikten sonra Yiğit Poyraz'dan ilk paylaşım!
Survivor'dan elendikten sonra Yiğit Poyraz'dan ilk paylaşım!

Cadde | 03.05.2025 - 07:13

Survivor All Star 2025'e sürpriz bir şekilde veda eden isim Yiğit Poyraz olmuştu. İlk paylaşımını yapan Poyraz'ın 'Usta' ifadesi dikkat çekti.

Yazarlar