Ege ‘İyilikten ayrılmayacağım’

‘İyilikten ayrılmayacağım’

10.11.2021 - 00:11 | Son Güncellenme:

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Kasım ayı olağan meclis toplantısında konuşan, Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Ben iyilikten ayrılmayacağım. Ben bu memleketin güzel insanlarının daha iyi bir siyasete layık olduklarına inanıyorum. Asla vazgeçmeyeceğim. Çelik gibi sabrım, iradem var” dedi.

‘İyilikten ayrılmayacağım’

Tüm meclis üyelerini iyilik üzerinden politika yapmaya çağıran Soyer, “Bu memleketin güzel insanlarının daha iyi bir siyasete layık olduklarına inanıyorum. O yüzden bunu yapmaya devam edeceğim. Birileri varsın başka şeye devam etsin. Asla vazgeçmeyeceğim. Bu memlekete daha iyi şeyler yapabilmek için hiçbir menfaat beklemeden canla başla çalışmaya devam edeceğim” diye konuştu.

Soyer, geçen hafta yürütülen çalışmalar ve yurtdışı temaslarıyla ilgili olarak meclis üyelerine bilgilendirmede bulundu. Glasgow’daki temasları ve İskoçya Parlamentosu’nda yaptığı konuşmanın detaylarını anlatan Soyer, “Bizim oradaki varlık sebebimiz, Eylül ayında düzenlediğimiz Kültür Zirvesi’ydi. Kültür Zirvesi’nde ortaya çıkan manifesto bildiğiniz gibi ‘Döngüsel Kültür’ kavramını ortaya koymuştu ve bu kavram büyük ilgi topladı. Birçok mecrada ‘Döngüsel Kültür’ kavramı konuşuluyor, tartışılıyor. İzmir adına son derece gurur verici bir ziyaret oldu” dedi.