Ege ‘İzmir, 25 yıldır yerinde sayıyor’

‘İzmir, 25 yıldır yerinde sayıyor’

01.08.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, Ödemiş’te TOKİ’nin yapmakta olduğu konutların hak sahipleriyle buluştuğu toplantıda, İzmir Büyükşehir Belediyesi üzerinden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştirdi.

‘İzmir, 25 yıldır yerinde sayıyor’

Türkiye’nin gerek konumu gerekse doğasıyla en nadide kentlerinden biri olan İzmir’in, CHP’li belediye tarafından ihmal edildiğini kaydeden AK Partili Nasır, “25 yıldır İzmir’de CHP iktidar. CHP İzmir Milletvekili Kemal Kılıçdaroğlu, bu süreçte ne yaptınız? Turizmin başkenti olabilecek bir kent, 25 yıl önce nasılsa bugün de aynı halde. İzmirliler’in hak ettiği belediyecilik bu değil. Güzel İzmir’in, Ege’nin incisinin silüetine bakınca Afrika çölüne çevirdiklerini görüyoruz. Milletin parasını reklamla çarçur etmeyin, yatırımlara harcayın. Günü kurtarmaya yönelik işleri gezip tozmayı bırakın da İzmirliler’in rahat nefes alacakları yatırımlar yapın. Hükümet mani oluyor aldatmacası ile İzmirliler’i oyalamayın” diye konuştu.
Hizmeti engelleyemezsiniz
CHP zihniyetine rağmen AK Parti hükümetlerinin İzmir’i yatırımlarla hak ettiği yere taşımak için yoğun bir çaba sarf ettiğini vurgulayan Nasır, “30 ilçemize yapmak istediğimiz projeleri çeşitli bahanelerle durdurmak için harcadığınız enerjiyi, İzmir halkına hizmet için harcasaydınız, bizlere söyleyecek söz bırakmazdınız. Engellemelerinize rağmen, hemşerilerimizi hak ettikleri hizmetle buluşturacağız” dedi.