Ege Kılıçdaroğlu’ndan İduğ’a takdir

Kılıçdaroğlu’ndan İduğ’a takdir

27.01.2023 - 00:00 | Son Güncellenme:

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, meclis üyeleri ve muhtarlarla birlikte gittiği Ankara’da, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ve Genel Başkan yardımcılarını ziyaret etti, görev süresi boyunca yaptığı çalışmaları ve tamamlanan projeleri anlattı.

Kılıçdaroğlu’ndan İduğ’a takdir

Genel Merkez’deki sunum, Genel Başkan Kılıçdaroğlu ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun’dan tam not aldı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun vizyonu doğrultusunda çalışmaya devam edeceklerini vurgulayan Başkan İduğ, “Projelerimizi hayata geçirirken Genel Başkanımızın ortaya koyduğu vizyon ve yaptığı öneriler daha doğru ve anlamlı sonuçlar almamızı sağlıyor. Bu doğrultuda çalışmalarımızı Cumhuriyetimizin 100. Yılında vites büyüterek, arttırarak sürdüreceğiz” dedi.

Haberin Devamı

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, Bornova Belediyesi’nin çalışmalarını takdirle izlediğini dile getirdi. Ziyaretlerde İduğ, Genel Başkan yardımcıları Erdoğan Toprak, Ahmet Akın, Gülizar Biçer Karaca, Veli Ağbaba, Ali Öztunç, Onursal Adıgüzel ve Genel Başkan Başdanışmanı Tuncay Özkan’a Bornova’yla ilgili projelere katkıları nedeniyle teşekkür etti.