Ege Menemen’de soyguncuların ikisi yakalandı

Menemen’de soyguncuların ikisi yakalandı

24.06.2010 - 01:00 | Son Güncellenme:

Menemen Bülent Ecevit Bulvarı’nda, Belediye Başkanı CHP’li Tahir Şahin’e ait Şahin Akaryakıt İstasyonu’na saat 22.30’da otomobille altı kişi geldi.

Menemen’de soyguncuların ikisi yakalandı

Pompacı Aytaç İnan’a küfür ve tehditler savurup çantasındaki tüm paraları gasp eden saldırganlar, tabancayla sağa-sola ateş açtıktan sonra kaçtı. Polis, güvenlik kameralarından saldırganların eşkallerini belirledi. Şüpheliler İ.D. (27) ve K.D. (28) Menemen’de yakalanıp gözaltına alındı. Olayla ilgili dört kişinin de arandığı bildirildi.


Terasta iple kendini astı
Karabağlar’da saat 18.30 sıralarında, 4308 Sokak numara 58/3’te vücudunun bir bölümü felçli olan işçi emeklisi, evli ve bir çocuk babası Osman Küçük (54), evinin terasındaki demirlere kendisini çamaşır ipiyle asıp intihar etti. Babasını kontrol için çıktığı terasta cesedi gören Küçük’ün kızı, durumu polise bildirdi. Ceset, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.


Anne olamadı canına kıydı
Bornova Atatürk Mahallesi 915/1 Sokak 9 numarada saat 18.00’de Hasibe Çelebi (34) evinde yalnız olduğu bir sırada başına tabancayla bir el ateş edip intihar etti. İşten dönen A.Ç., eşi Hasibe Çelebi’nin kanlar içindeki bedenini görünce polisi aradı. Polis evde herhangi bir intihar notuna rastlanmadığını bildirdi. Çelebi’nin, eşiyle 17 yıldır evli olduğu ve çok istemesine rağmen çocuk sahibi olamadığı için bunalıma girdiği belirtildi.

Yolu geçerken otomobil ezdi
Salihli’de akşam saatlerinde, E-96 Karayolu’nda İzmir’den Salihli yönüne giden Regaip Aktürk yönetimindeki 35 TK 459 plakalı otomobil, yolun karşısına geçmeye çalışan Sebahat Toygar’a (76) çarptı. Otomobilin altında yaklaşık 35 metre sürüklenen yaşlı kadın ağır yaralandı. İlk müdahalenin ardından ambulans ile Salihli Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Sebahat Toygar yaşamını yitirdi. n SALİHLİ DHA


Çete, cinayete karıştı iddiası
İzmir’de hastanelerin kantin ihalelerine fesat karıştırıp, tehdit ve yaralama olaylarına karışan çetenin, Çimentepe’deki Bilal Sağlam cinayetiyle de bağlantısının olduğu ileri sürüldü. İhalelerde usulsüzlükler yaptıkları gerekçesiyle gözaltına alınan 15 zanlının sorgusunun devam ettiği bildirildi. Liderliğini A.B.’nin yaptığı çetenin Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastansi’nin de aralarında bulunduğu üç hastanenin kantin ihalelerinde usulsüzlük yaptığı belirlenmişti.
Su sattıran üç babaya gözaltı
Bayraklı Özkanlar’da Yavuz Caddesi üzerinde uygulama yapan Çocuk Büro Amirliği Ekipleri, yaşları 9 ile 12 olan üç çocuğu su satarken buldu. Çocukların adresini tespit eden polis, babaları T.Ç., İ.Ç. ve V.Ş.’yi gözaltına aldı.
İfadeleri alınan üç baba serbest bırakıldı.