Ege Ödüllü projeleri İzmir’i süslüyor

Ödüllü projeleri İzmir’i süslüyor

11.12.2018 - 08:15 | Son Güncellenme:

MODDA PORT yatırımıyla ‘En İyi Konut Projesi’ ödülünü alan Ontan Grup’un Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öktem, “Amacımız kente değer katmak ve güzelleştirmek” dedi

Ödüllü projeleri İzmir’i süslüyor

Ödüllü projeleri İzmir’i süslüyor
Yurt içi ve yurt dışında önemli çalışmalara imza atan Ontan Grup, “MODDA PORT” projesiyle, Türkiye’nin prestijli gayrimenkul ödüllerinden biri olan Sign Of The City Awards’ta, “En iyi Konut Projesi” ödülünü aldı. Şirket 2015 yılında da Ontan Bayraklı projesi ile “En İyi Rezidans” ödülünü İzmir’e getirmişti. Ontan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öktem, “Tasarladığımız projelerle İzmir’e değer katmayı, bulunduğumuz şehri geliştirmeyi ve güzelleştirmeyi amaçlıyoruz” dedi.

Haberin Devamı

- Kuruluş hikayesinizden biraz bahsedebilir misiniz?

Ontan İnşaat 2006 yılında kuruldu. Global bir firma olma vizyon ve hayaliyle çıktığımız yolda, toplum için faydalı projeler gerçekleştirmek ana hedeflerimizden biri oldu. Ontan Grup’un ana şirketi Ontan İnşaat, taahhüt ve proje yönetimi alanında fizibiliteden projelendirmeye, detay çözümlerden malzeme seçimine, anahtar teslimi uygulamalardan işletmeye almaya kadar her safhada çağdaş teknolojiye dayalı hizmet vermektedir. Zamanla işleyiş olarak birbirinden ayrılan inşaat taahhüt ve gayrimenkul iş geliştirme departmanları yurt içinde ve yurt dışında çeşitli projeler gerçekleştirmeye başladı. İş hacmi her yıl büyüdü. Yeni yapılan ortaklık ve iştiraklerle grup, yapı malzemeleri, gıda, vb. alanlarda faaliyetlere başladı.

Haberin Devamı

- Hangi alanlarda hizmet veriyorsunuz?

Başta inşaat olmak üzere gayrimenkul geliştirme, inşaat taahhüt, yapı malzemeleri ve gıda alanlarında da faaliyet göstermekteyiz. Ontan İnşaat, taahhüt ve proje yönetimi alanında fizibiliteden projelendirmeye, detay çözümlerden, malzeme seçimine, anahtar teslimi uygulamalardan işletmeye almaya kadar her safhada çağdaş teknolojiye dayalı hizmet verebilen sektörünün yenilikçi şirketlerinden biridir. Gayrimenkul geliştirme departmanı; İzmir başta olmak üzere ağırlıklı olarak Ege Bölgesi’nde bugüne kadar konut, ticari, karma olmak üzere birçok farklı kategoride ve büyüklükte projeyi tamamladı ve devam ettirmektedir. Grup içindeki gıda şirketleri kendi markalarıyla veya franchise olarak yapılan anlaşmalarla büyümekte.

- Peki, inşaat sektörünün hangi safhalarında hizmet veriyorsunuz?

Günümüzde artan nüfus ve iş yoğunluğunun türevlenmesi, ekonomik gelişmeler ve globalleşmeye bağlı olarak insanların iş, yaşam, ikametgâh şekilleri değişmektedir. Ülkemizde de gelişen bir ekonomi olarak gayrimenkul alanında yeni oluşumlara ihtiyaç duyulmaktadır. Ontan Gayrimenkul Geliştirme’nin hedefleri arasında, müşteri talep ve ihtiyaçlarını doğru analiz ederek piyasa beklentilerini belirlemek, değerli araziler üzerinde dünya standartlarında bu beklentilere uygun özgün projeler geliştirmek ve eksiksiz müşteri memnuniyeti sağlamak bulunuyor. Konut, iş merkezi, site, alışveriş merkezi gibi gayrimenkul projeleri geliştirmek, konuyla ilgili yatırım ortaklıkları kurmak grubumuz ana faaliyet konularını oluşturmaktadır. İnşaat taahhüt departmanı, taahhüt ve proje yönetimi alanında fizibiliteden projelendirmeye, detay çözümlerden, malzeme seçimine, anahtar teslimi uygulamalar, tasarla-yap projeler, sanayi ve endüstriyel yapılarda işletmeye almaya kadar her safhada çağdaş teknolojiye dayalı hizmet verebilen sektörünün yenilikçi şirketlerinden biridir. Yurt içi ve yurt dışında faaliyetlerine devam etmektedir.

Haberin Devamı

ÖNCELİKLİ HEDEF KONFOR VE HUZUR

- MODDA markanız da inşaat sektöründe en sevilen ve güvenilen markalardan biri... Yatırımcıların ve kullanıcıların gözündeki bu değerinizi neye bağlıyorsunuz?

Toplum ve çevre için yararlı, geliştirici ve sürdürebilir projeler sunmayı amaçlayan MODDA markası, insanların ihtiyaç duydukları konforlu ve huzurlu mekanları yüksek standartla inşa etmeyi ilke edinen bir marka olmaya çalışıyor. “Farklı yerler, farklı insanlar ve farklı ihtiyaçlar, farklı renkler üretir ve hayatımıza zenginlik katar” düşüncesi ile her biri birbirinden farklı tasarım anlayışına sahip beş MODDA rengi sunmaktadır. Bunun için teknik ekibimizle birlikte yoğun bir çalışma süreci içerisindeyiz.

Haberin Devamı

Ödüllü projeleri İzmir’i süslüyor
- Şehirlere yaşam değeri katan projelerin ödüllendirildiği Sing Of The City Awards 2018’de “En iyi Konut Projeleri” kategorisinde “En İyi Konut-Devam Eden Projesi” ödülü de aldınız...

Türkiye’nin en prestijli gayrimenkul ödülleri olarak kabul edilen Sign Of The City Awards töreninde ikinci kez ödül almış olmak bizleri mutlu etti. 2015 yılında Ontan Bayraklı projesi ile “En İyi Rezidans” ödülünü İzmir’e getirmiştik, 2018 yılında ise MODDA projesi ile de “En İyi Konut” ödülünü bünyemize kattık. İçerisinde çarşı, müze, konut, ticari birimleri barındıran MODDA Bulvar Projesi, “En İyi Karma Kullanım” kategorisinde premium proje seçildi. Tasarladığımız projelerle İzmir’e değer katmayı, bulunduğumuz şehri geliştirmeyi ve güzelleştirmeyi amaçlamaktayız.

Haberin Devamı

ÇINARLI'DA YENİ YATIRIM

- Ufukta yeni projeler var mı?

Bize göre İzmir’in en merkezi konumu olan Alsancak, Bayraklı, Bornova ve Karşıyaka akslarının kesişiminde yer alan Çınarlı’da yeni proje hazırlığı içerisindeyiz. İzmir Körfezi’ne tam ortadan denize ilk sıradan cephe alan MODDA PORT, butik bir rezidans projesi olarak tasarlandı. 2+1 ve 3+1 yeni nesil yaşam alanlarından oluşan projemizde 12 ay hayat sunmaktayız. “İzmir’in Tam Ortası Neresi “ sloganıyla yola çıktığımız MODDA PORT’ta, İzmir ruhunu yansıtan huzur dolu bir yaşam sunmayı arzuluyoruz. Her dairemizden eşsiz körfez manzarasına sahip olacaksınız. Konforun ve şıklığın tüm detayları ile düşünüldüğü projemizde kapalı otopark, kapalı yüzme havuzu, ortak sosyal alanlar, tenis kortu ve fitness sunulan ayrıcalıklar arasındadır.

- Yurt dışı yatırımlarınız devam edecek mi?

Yurt dışında genellikle taahhüt işlerine yönelik çalışmalar yürütüyoruz, Cezayir’de taahhüt işleri yapıyoruz. Sri Lanka’da bir ihalenin sonucunu bekliyoruz. Gayrimenkul olarak Almanya, Gürcistan ve birkaç ülkede araştırma yapıyoruz.