Ege Şampiyonluk sizin hakkınız

Şampiyonluk sizin hakkınız

17.05.2021 - 00:20 | Son Güncellenme:

8 Ege takımları iki şampiyon daha çıkarmak için ter dökecek. TFF 1. Lig’de Altay, Altınordu ve TFF Üçüncü Lig Birinci Grup’taki Buca ile Üçüncü Lig İkinci Grup’taki Fethiye, bir üst lige yükselme mücadelesi verecek

Şampiyonluk sizin hakkınız

MANİSA FK VE SOMASPOR’UN ARDINDAN

Haberin Devamı

Misli.com 2. Lig ve 3. Lig’de normal sezonu şampiyon tamamlayıp Ege’yi sevince boğan Manisa Futbol Kulübü ve Somaspor’un ardından Altay, Altınordu, Bucaspor 1928 ve Fethiyespor da bu başarıyı yinelemek için gözünü Play Off müsabakalarına dikti.

BUGÜN EVİNDE İLK MAÇINA ÇIKIYOR

TFF 1. Lig’de bugün evinde İstanbulspor’la Play Off yarı final ilk maçına çıkacak Altay, 18 yıllık hasretini dindirmek istiyor. Yarın Yılport Samsunspor’la karşılaşacak olan Altınordu ise 51 yıllık Süper Lig hasretini bitirmeye çalışacak.

KARŞILAŞMA ÖNCESİ UMUTLARI ARTTI

Misli.com 3. Lig’de Play Off çeyrek finalinde Arnavutköy Belediyespor’u eleyen Bucaspor 1928, Malatya Yeşilyurt Belediyespor’u 2-1 mağlup etti. Sarı lacivertliler, çarşamba günü İzmir’de oynanacak ikinci maç öncesi umudunu artırdı.

Haberin Devamı

RÖVANŞ İSKENDERUN’DA OYNANACAK

Çeyrek finalde Yomraspor’u eleyen Fethiyespor ise, yarı final ilk maçında sahasında İskenderun Futbol Kulübü’yle 1-1 berabere kaldı. Rövanş karşılaşması yine çarşamba günü İskenderun’da oynanacak.