Ege Sanatın kenti

Sanatın kenti

13.09.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Kuşadası halkıyla buluşan Zeynep Bastık, Altın Güvercin’i canlandıran Başkan Günel’e teşekkür etti. Günel de, “Her zaman sanatın ve sanatçının yanında olacağız” dedi

Sanatın kenti

24. Kuşadası Altın Güvercin Beste Yarışması kapsamında düzenlenen halk konserinde, son dönemin sevilen ismi Zeynep Bastık sahne aldı. “Bir Notanın Hikâyesi” adlı belgesel gösteriminin ardından Altın Güvercin Amfi Tiyatro sahnesine çıkan Bastık’ı, Kuşadası halkının yanı sıra; CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, eşi Duygu Günel, Tuzlukçu Belediye Başkanı Nurettin Akbuğa, KUSAV Başkanı Levent Köylü, belediye başkan yardımcıları ve meclis üyeleri izledi.
Konser sonunda Bastık’a çiçek ve plaket veren Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, “Altın Güvercin Türkiye’nin ilk ve tek pop müzik beste yarışması olma özelliğini koruyor. Kuşadası Belediyesi olarak geçtiğimiz yıl pandeminin zor koşullarına rağmen, sanatçılarımızın sahne yapmadığı bir ortamda Altın Güvercin’i düzenlemiştik. Bu yıl ise Altın Güvercin’i 24’üncü kez kanatlandırdık. Kuşadası Belediyesi her zaman sanatın ve sanatçının yanında olacak” dedi.
Bastık ise, “Türkiye’ye çok değerli sanatçılar kazandırmış köklü bir beste yarışmasını yeniden canlandırmak çok kıymetli bir iş. Sanata verdiğiniz destekten dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum. Bugün sizlerle olmak bana da büyük keyif verdi” diye konuştu.