Ege Şifa arayanlar akın edecek

Şifa arayanlar akın edecek

14.04.2021 - 00:05 | Son Güncellenme:

Koçarlı’ya bağlı Kuşlarbeleni Mahallesi’nde böbrek taşına iyi gelmesiyle bilinen şifalı Yörükoğlu Pınarı’nın bulunduğu noktada, çeşme ve depo alanı düzenlenmesi için Koçarlı Belediyesi ve hayırseverlerin işbirliğiyle başlatılan çalışmada sona gelindi.

Şifa arayanlar akın edecek

Son rötuşların devam ettiği çalışmaları yerinde incelemek için beraberindeki MHP Koçarlı İlçe Başkanı Mustafa Ali Memiş ve Belediye Meclisi Üyesi Memduh Bircan ile birlikte şifalı su pınarının bulunduğu alana ziyaret gerçekleştiren Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, “Yapılacak düzenlemeler bölgeyi şifalı su turizmiyle tanıştıracak. Yurdumuzun değişik yerlerinden böbrek hastalığına şifa arayan insanlarımız tarafından da Koçarlı daha uğrak bir nokta olacak” diye konuştu.

Haberin Devamı

Koçarlı, temiz enerjide iddialı

Ankara’da düzenlenen Enerji Kentleri Birliği’nin 2021 yılı olağan meclis toplantısına katılan Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, ilçenin adını yenilenebilir enerji alanında da duyuracak çalışmaların startını verdiklerini açıkladı. Geçen yıl güneş enerjisi santrali için ilk adımı attıklarını belirten Kaplan, “Kaynaklarımızı doğru kullandığımızda Koçarlı’nın yenilenebilir enerji konusunda söz sahibi olmasının önünde hiçbir engel yok. Birlik bünyesinde yürütülen projelerin Koçarlı’da uygulanabilir olması adına da çalışmalar başlatacağız” dedi.