Ege Tam bir şölen

Tam bir şölen

05.09.2018 - 22:35 | Son Güncellenme:

Folkart’ın ana sponsorluğu üstlendiği 87. İzmir Enternasyonal Fuarı, renkli görüntülere sahne olacak. Tiyatro oyunları, konserler ve sokak gösterileriyle caz konserleriyle eğlence tavan yapacak

Tam bir şölen

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından düzenlenen Folkart’ın ana sponsoru olduğu 87. İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF), renkli görüntülere sahne olacak. Folkart’ın ana sponsorluğunda kültür ve sanat şölenine dönüşecek 7-16 Eylül günleri arasında Kültürpark’ta düzenlenecek fuarda, tiyatro oyunları, konserler, sokak gösterileri ve çeşitli etkinlikler ile caz konserleri yer alacak.

Haberin Devamı

Dolu dolu 10 gün

Bu yıl 3. kez İEF’ye ana sponsor olduklarını hatırlatan Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, “Tiyatro şöleniyle, caz serüveniyle, rock konserleriyle, sokakları süsleyecek evrensel karnaval sanatçılarıyla; Fransa, Belçika, Hollanda, Amerika, Almanya, İtalya, İspanya ve İngiltere’den katılacak sanatçılarla her zaman olduğu gibi büyük bir renk katacağız. İzmirliler bütün bu güzelliklerle harika günler geçirecek” dedi.

Yıldızlar geçidi

Kültürpark Fuar Alanı’nda bu yıl geçtiğimiz yıllardan farklı olarak Rock Sahnesi kurulacak. Konserler 8 Eylül’de Gripin’le başlayacak. Adamlar, Feridun Düzağaç, Son Feci Bisiklet, Vera, Necati ve Saykolar, Moğollar, Kolpa ve Redd rock müzik tutkunları ile bulaşacak. Her gün saat 21.00-23.00 arasında Grup Gündoğarken’in sahne alacağı Mogambo’da saat 23.00’ten itibaren ise her gün ünlü sanatçılar konser verecek. İlk konseri 8 Eylül’de Zuhal Olcay’ın vereceği Caz Geceleri’nde Alpay, Hüsnü Arkan, Şenay Lambaoğlu, Fatih Erkoç, Kürşat Başar ve Nükhet Yalçın, Melis Sökmen, Ayşe Gencer ve İmer Demirer, Bülent Ortaçgil sahne alacak. İsmet İnönü Sanat Merkezi’nde ise ünlü oyuncuların yer aldığı tiyatro oyunları sahnelenecek.

Haberin Devamı

Academy’den kabare

Folkart sponsorluğunda her gün dünyanın çeşitli yerlerinden gruplar sokak gösterileri sergileyecekler. Ayrıca Folkart Academy öğrencileri ve eğitimcileri, Kandemir Konduk tarafından kaleme alınan ‘Güle Güle Kabare’le İEF’de olacak. Şarkılı, danslı, müzikli kabare ücretsiz olarak Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nda 9 ve 10 Eylül günlerinde izlenebilecek.

Yazarlar