Ege Tarım kampı tam not aldı!

Tarım kampı tam not aldı!

26.07.2022 - 00:05 | Son Güncellenme:

Bodrum Belediyesi’nin ikincisini düzenlediği Garaova Gençlik Tarım Kampı’nı tamamlayan katılımcılar sertifikalarına kavuştu.

Tarım kampı tam not aldı

Bodrum Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından bu yıl 2’ncisi düzenlenen Garaova Gençlik Tarım Kampı’na katılan 2022 yılının 3. dönem katılımcıları, sertifikalarını alarak kamptan memnun ayrıldı. Katılımcılara belgeleri, Başkan Ahmet Aras adına Başkan Yardımcısı Tayfun Yılmaz tarafından teslim edildi. Lavanta hasadına da katılan öğrenciler, Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü’nün temin ettiği distilasyon makinesiyle de lavanta yağı üretimini deneyimledi.

Haberin Devamı

Başkan Ahmet Aras, tarımsal kalkınma projelerini çok önemsediklerinin altını çizerek, “Bodrum’un sadece turizm destinasyonu olmadığını, tarımsal faaliyetlerin de kentimizde var olduğunu anlatmak ve misafirlerimizin güzel bir atmosferde, bizim tarımsal kalkınmada değerli bulduğumuz bir bölgede bunu deneyimlemeleri ve buradan memnun ayrılmaları için Tarımsal Hizmetler Müdürlüğümüz güzel bir organizasyon gerçekleştiriyor. Tüm katılımcılara ve emeği geçenlere teşekkür ederim” dedi. EÜ Felsefe Bölümü öğrencisi Işılca Tan, “Doğayla iç içe olarak tarım ve hayvancılık konusunda kendimizi geliştirdik” diye konuştu.