Ege Yaşamının bir parçası

Yaşamının bir parçası

04.12.2017 - 03:59 | Son Güncellenme:

Engelsiz Yaşam Vakfı Genel Koordinatörü İzmirli Şeniz Ulusoy, yaşamında engellilerin ayrı bir yeri olduğunu söyledi, “Etkinlikten etkinliğe koşturuyorum. Amacım, yardım etmek” dedi

Yaşamının  bir parçası

Şeniz Ulusoy, bir koltukta birçok karpuzu taşımayı başarıyor. İzmir Karşıyaka doğumlu Ulusoy, sayısız projelerde yer aldı, almaya da devam ediyor. İlk projesinin “Kadına Yönelik Şiddete Hayır” olduğunu söyleyen Ulusoy, “İlk işimde sanatçı Bora Gencer’in büyük emeği var. Onun talebiyle bu işe başladım” dedi.

Haberin Devamı

‘Destek oluyoruz’

Engelsiz Yaşam Vakfı Genel Koordinatörü olarak birçok kentte düzenlenen etkinlikte yer aldığını belirten Ulusoy, Adana’da Uluslararası Portakal Çiçeği Festivali’nde engelliler için stant açtıklarını, geliriyle engellilere destek olduklarını söyledi.
Adana’da huzurevi sakinlerine giysi armağan ettiklerini, yine Adana Sevgi Evi ve ile Adana Mavi Damla Zihinsel Engelliler Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret ederek, minikleri hediyelerle sevindirdiklerini kaydetti. Ulusoy, “TV 8.5 Tekno Haller Programı’nın genel koordinatörlüğünü yaptım. Bir süre sonra TGRT’de Ece Pirim ile yeni bir programa başlıyoruz. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde TV 8 binasında, Engelsiz Yaşam Vakfı olarak bir futbol şölenimiz olacak. Bu organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçen Vakıf Başkanım Atilla Kaplakarslan’a teşekkür ediyorum. Sami Tombul ile yine futbol şöleni hazırlığı içindeyiz” diye konuştu. Survivor Gönüllüler Takımı yarışmacılarından İzmirli Tuğçe Melis Demir ile de buz hokeyini daha yakından tanıtmak ve elde edilen geliri, engellilere bağışlamak için çalışma yapacaklarını söyledi.

Haberin Devamı

Sporda birçok dereceye sahip

12 yıl lisanslı voleybol oynadığını, üç yıl atletizimle ilgilendiğini, birçok dereceye sahip olduğunu söyleyen Ulusoy, şöyle devam etti: “Bir voleybol filesi gördüğümde dayanamam oyuna dahil olurum. Eğitim kurumlarına ödül gecesi düzenliyoruz. Halen aktif olduğum Engelsiz Yaşam Vakfı Başkanı Atilla Kalpakarslan, Başkan Yardımcısı Edip Önder, sanatçı Selçuk Ural, Bora Gencer, Güvenç Kurtar’a, teşekkür ediyorum.”