Ege Yüzme hayalleri gerçek oldu

Yüzme hayalleri gerçek oldu

21.11.2010 - 01:00 | Son Güncellenme:

KONAK Belediyesi’nin “Hayal Et Gerçekleşsin” kampanyası çocukları düşlerine kavuşturmaya devam ediyor.

Yüzme hayalleri gerçek oldu

Bu kez, Eşrefpaşa’dan Sabahat Çelikdağ, Kahramanlar’dan Gamze Onur ve Tepecik’ten Erol Dikkulak’la Yunus Hiçyorulmazlar’ın yüzme öğrenme istekleri gerçekleştirildi. Şimdiye kadar denizle tanışmamış, hiç yüzme bilmeyen dört öğrencinin Atatürk Yüzme Havuzu Tesisleri’nde düzenlenen kurslara kayıtları yaptırıldı. Çocuklar eğitim dönemi boyunca ders alacak ve önümüzdeki yaz belediyenin düzenlediği kamplara katılarak keyifle kulaç atacak.

Haberin Devamı

Ticari ve sosyal mekan mimarisinde kadın eli
ALSANCAK’TA 14 yıldır faaliyet gsöteren Dekom Mimarlık&Tasarım Ofisi, Türkiye’nin dört bir yanında başarılı projelere imza atıyor. Sahipleri Işıl Turan ve Tuğba Turan kardeşler, şimdi de Çeşme Marina’nın mekansal, ticari görsel konsept tasarımlarını, butik otel ve idari bina tasarımlarıyla uygulama kontrolörlüğünü üstlendi. Başarılı kardeşler, “İş yaptığımız büyük firmalar İzmirli olduğumuzu duyunca şaşırıyorlar. İşimizi severek, keyifle yapıyoruz. Hedefimiz, önümüzdeki yıl İstanbul’da şube açmak” diyor.

Manken gibi PATRONİÇE
DÜNYANIN en başarılı ve kaliteli gelinlik markalarının bağlı olduğu Modeca Group’un Türkiye ve Ortadoğu sorumlusu ‘Enzoani by Övge’nin genç sahibi Övge Yıldızhan, zaman zaman firmasının kataloglarında mankenlik de yapıyor. 2005’ten bu yana uluslararası pazarlara üretim yaptıklarını söyleyen güzel patroniçe, “En kaliteli malzemeyi, kusursuz tasarım ve dikiş kalitesiyle bütünlüyoruz” diye konuşuyor.