Ege Zehra’yı yalnız bırakmayın

Zehra’yı yalnız bırakmayın

09.07.2023 - 00:10 | Son Güncellenme:

SMA hastası Zehra bebek için düzenlenen kampanyanın devam ettiğini belirten Marmaris Belediye Başkanı Oktay, “Rakamın yarısı tamamlandı, halkımızın desteğini bekliyoruz” dedi

Zehra’yı yalnız bırakmayın

Marmaris’te yaşayan Ümran ve Abdullah Dağ çiftinin SMA Tip 1 hastası bebekleri Zehra’nın tedavisi için düzenlenen kampanya devam ediyor. Tüm çabalara rağmen gerekli rakamın sadece yüzde 52’sine ulaşıldı. Kampanya ile ilgili görüşmek üzere Dağ Ailesi ve gönüllüler, Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay’ı ziyaret etti. Ziyaret sırasında minik Zehra’nın saçtığı gülücükler herkesin yüreğini ısıttı. 

Haberin Devamı

Kampanyanın durumu ile ilgili bilgi veren baba Abdullah Dağ, zamanlarının kısaldığını söyledi. Kampanyaya destek çağrısında bulunan Başkan Oktay da, şöyle konuştu: 

Hayata bağlayın 

“Marmarisimizin incisi Zehra bebeğimizin yaşama tutunması için başlatılan yardım kampanyası yüzde 52’de kaldı. Döviz kurundaki artış nedeniyle toplanması gereken rakama ulaşmak her geçen gün zorlaşıyor. Tedavi olması için sınır olan ağırlığa ulaşmasına da yalnızca 1.5 kilo kalan Zehra’nın hepimizin desteğine ihtiyacı var. Tüm operatörlerden ZEHRA yazıp 4802’ye gönderilecek SMS başta olmak üzere Zehra bebeğimiz için yapacağımız en ufak katkı onu hayata bağlayacak, ailesinin ve hepimizin yüzünü güldürecek. Tüm halkımızdan destek bekliyoruz.”