Eğitim Baş Kafa Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada

Baş Kafa Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada

07.04.2022 - 13:21 | Son Güncellenme:

Bulmacalar boş zamanların en eğlenceli etkinlikleri arasında yer almaktadır. Bulmacalarda yer alan sorular kişilerin zihinsel olarak gelişimine katkıda bulunduğu için son zamanlarda çocuklar için hazırlanan bulmacalar oldukça popüler olmaktadır. Soruların bir mantık çerçevesinde hazırlandığı bulmacalarda baş, kafa sorusu da sürekli sorulan sorular arasında yer almaktadır. Peki, baş, kafa bulmaca cevabı nedir? Harf harf bulmacada baş, kafa sorusunun cevapları neler olmaktadır detayları ile derledik.

Baş Kafa Bulmaca Cevabı Nedir Harf Harf Bulmacada

Baş ve kafa kelimeleri eş anlamlı kelimeler olmaktadır. Bulmacalarda yer alan soruların çoğu kelimelerin eşanlamlısını buldurmaya yönelik olmaktadır.

Haberin Devamı

Baş, Kafa Bulmaca Cevabı Nedir?

Baş ve kafa kelimeleri kare ve çengel bulmacalarda yer alan basit bir bulmaca sorusu olarak ifade edilmektedir. Baş ve kafa kelimelerinin cevapları çoğunlukla bulmaca severler tarafından bilinmektedir. Bu sorunun cevapları şu şekilde olmaktadır: Ser, kelle ve kafatası

Harf Harf Bulmacada Baş, Kafa Yanıtları

Bulmacalarda baş ve kafa kelimeleri soru olarak sorulduğunda cevap için bırakılan boş kutucuk sayısı 3 harfli ise cevap ser, 5 harfli ise cevap kelle ve 8 harfli ise cevap kafatası olarak yazılması gerekmektedir.