Eğitim Burçlar Kuşağı' Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada 'burçlar Kuşağı' Yanıtları

Burçlar Kuşağı' Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada 'burçlar Kuşağı' Yanıtları

04.05.2021 - 16:12 | Son Güncellenme:

Genel olarak burçlar kuşağı üzerinden bulmacada belli bir kelime karşılığı bulunuyor. Bu kelime hem kare hem de çengel bulmaca üzerinden eşanlamlı olarak kullanılabilir. Peki burçlar kuşağı' bulmaca cevabı nedir? Harf harf bulmacada 'Burçlar Kuşağı' yanıtları üzerine merak edilenler.

Burçlar Kuşağı Bulmaca Cevabı Nedir Harf Harf Bulmacada burçlar Kuşağı Yanıtları

Günlük yaşamda da burçlarla ilgili sürekli olarak internet üzerinden bilgi alınmaya çalışılır. Aynı zamanda burçlar kuşağı üzerinden bulmacadaki karşılığı da araştırılan konular içerisinde yer alıyor.

Haberin Devamı

Burçlar Kuşağı Bulmaca 6 Harfli Karşılığı

Burçlar kuşağı üzerinden kullanılabilecek 1 karşılık kelime bulunmaktadır. Bütün farklı bulmacalarda ortak şekilde, ‘Zodyak’ kelimesi kullanılabilmektedir. Aynı zamanda bütün farklı burçları bünyesine katan ve bunların anlamını gösteren bir yapı olarak da öne çıkıyor.

12 farklı burcu eşit aralıklarla yer aldığı kuşak olarak burçlar kuşağı öne çıkar. Aynı zamanda bütün bu burçların eşit düzeyde ele alınması zodyak olarak da ifade edilir. Bu doğrultuda bulmaca üzerinden burçlar kuşağı kelime grubuna karşılık olarak, zodyak kelimesi kullanılabilir. Hem kare bulmaca hem de çengel bulmaca üzerinden bu konuda değerlendirilecek tek kelime olarak öne çıkıyor.