Eğitim Cimcime Ne Demek, Tdk Sözlük Anlamı Nedir? Cimcime Kime Denir?

Cimcime Ne Demek, Tdk Sözlük Anlamı Nedir? Cimcime Kime Denir?

04.06.2021 - 03:32 | Son Güncellenme:

Kelimelerin doğru bir şekilde kullanılması diyalog kalitesi açısından son derece önemlidir. Ayrıca kaliteli metin belgeleri hazırlamak için de kelimelerin doğru anlamları ile kullanılması gerekiyor. Aksi durumlarda cümle bütünlüğü sağlanamaz ve anlam kaymaları yaşanabilir. Dikkat çeken bir kelime olan cimcime kelimesinin ne anlama geldiğini ve TDK sözlük anlamını sizler için derledik.

Cimcime Ne Demek, Tdk Sözlük Anlamı Nedir Cimcime Kime Denir

Cimcime kelimesinin anlamı küçük ve sevimli demektir. Küçük ve sevimli çocukları veya kadınları tarif etmek için cimcime kelimesi sık sık kullanılıyor. Ayrıca cimcime küçük ve tatlı bir karpuz türünün ismi olarak da biliniyor.

Cimcime TDK Sözlük Anlamı Nedir?

Cimcime kelimesinin TDK sözlük anlamı küçük ve sevimli demektir. Ayrıca cimcime kelimesi tatlı ve ufak bir karpuz cinsi olarak da biliniyor.

Cimcime Kime Denir?

Cimcime kelimesi ufak tefek ve tatlı bir yapısı olan çocukları ya da kadınları tarif etmek için kullanılan bir kelimedir. Hareketli ve sevimli çocuklara genellikle cimcime yakıştırması yapılır. Çocuksu ve sevimli kadınları tarif etmek için de bu kelime tercih edilebiliyor.

Yazarlar