Eğitim 'Haydutluk' Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada 'Haydutluk' Yanıtları

'Haydutluk' Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada 'Haydutluk' Yanıtları

06.05.2021 - 01:55 | Son Güncellenme:

Bulmaca, özellikle hafta sonları gazete alma sebeplerinden biridir. Hafta sonuna özel bulmaca ekleri bütün aile üyeleri tarafından keyifle çözülür ve sıcak aile ortamının gelişmesini sağlar. Ailecek çözülen bulmaca keyfi başka hiçbir şeyde yoktur. Günümüzde bulmaca keyfi internetin gelişmesiyle uygulama ve oyunlarla akıllı cihazlarda da sürdürülebilir. Bulmaca çözerken karşımıza çıkan kelimelerden birisi "Haydutluk" kelimesidir. Bulmacada "haydutluk" ne anlama gelir, yanıtı nedir ve harf harf bulmacada "Haydutluk" nasıl yanıtlanır detayları ile derledik.

Haydutluk Bulmaca Cevabı Nedir Harf Harf Bulmacada Haydutluk Yanıtları

Haydutluk, kelime anlamı olarak haydut olma durumu ve haydutluk yapan kimse şeklinde tanımlanır. Haydut, kötü işler yapan, şer eyleyen kötü kalpli insanları ifade eder.

Haberin Devamı

 Bulmacada Haydutluk Nedir?

 Haydutluk kelimesi her türlü bulmaca oyununda karşılaşılan kelimelerdendir. Bu kelimenin tek bir yanıtı bulunmaz. Farklı harf sayısı olan kutulara "Haydutluk" kelimesi farklı şekillerde yazılabilir. Çıkan harf durumu da bu kelimenin hangi anlamının bulmacada kullanılması gerektiğini belirleyen önemli bir etmendir.

 Haydutluk kelimesinin 7 harfli yanıtı: ŞEKAVET, ŞAKİLİK

 Haydutluk kelimesinin 9 harfli yanıtı: KORSANLIK

 Haydutluk kelimesinin 11 harfli yanıtı: SOYGUNCULUK