Eğitim İki Kuzulu Koyun Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada

İki Kuzulu Koyun Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada

06.07.2022 - 01:47 | Son Güncellenme:

Bulmaca çözme merakı olan kişiler genellikle kare veya çengel bulmacaya yönelirler. Bu bulmaca türlerinde boş kutucuklar yer alır ve doldurulması gerekir. Buna göre hareket ederek bulmacayı rahatça çözebilirsiniz. Bulmacada çıkan iki kuzulu koyun ise cevaba meleş yazabilirsiniz. Böylelikle çıkan bulmaca sorusuna doğru yanıt vermiş olursunuz. İşte, tüm merak edilenleri derledik.

İki Kuzulu Koyun Bulmaca Cevabı Nedir Harf Harf Bulmacada

İki kuzulu koyunun bulmacada sıkça sorulduğu bilinmektedir. Bu soruya yanıt vermek ise oldukça kolaydır. Çünkü sorunun cevabı 5 harften oluşmaktadır ve cevap ise meleş olarak bilinir. 

Haberin Devamı

 İki Kuzulu Koyun Bulmaca Cevabı Nedir? 

 İki kuzulu koyun son derece akılda kalıcı bir bulmaca sorusu olarak karşımıza çıkar. Bu soruya yanıt vermek için meleş yazmanız yeterli olacaktır. 

 Harf Harf Bulmacada İki Kuzulu Koyun Yanıtı 

 Bulmacayı çözerken adım adım hareket etmeniz gerekir. Buna göre yapacağınız ilk iş boş kutucukları saymaktır. İki kuzulu koyun sorusu için verilen boşluk sayısı ise 5 tanedir. 

 5 Harfli 

 5 harfe sahip olan meleş kelimesini iki kuzulu bulmaca sorusuna yanıt olarak vermeniz doğru cevap verme anlamına gelmektedir.