Eğitim Karneler nasıl alınacak? Takdir teşekkür belgesi nasıl verilecek? MEB'den resmi açıklama

Karneler nasıl alınacak? Takdir teşekkür belgesi nasıl verilecek? MEB'den resmi açıklama

18.06.2020 - 23:30 | Son Güncellenme:

Koronavirüs önlemleri dolayısıyla bu yılı Mart ayından sonra uzaktan eğitimle geçiren öğrenciler, yarın yılı tamamlıyor. Okulların yarın kapanacak olmasından önce öğrencilerin merakla beklediği açıklama Milli Eğitim Bakanlığı tarafından geldi. Peki karneler nasıl alınacak ve takdir teşekkür olacak mı?

Karneler nasıl alınacak Takdir teşekkür belgesi nasıl verilecek MEBden resmi açıklama

Milli Eğitim Bakanlığı, (MEB) karne ve diplomalarla ilgili açıklama yaptı. Buna göre; İlkokul, ortaokul, lise kademelerindeki tüm öğrenciler karnelerine ve takdir, teşekkür, belgelerine e-Okul üzerinden ulaşabilecek.

Ayrıca, MEB, lise kademesindeki öğrencilerin diplomalarını ve talep etmeleri halinde 'takdir, teşekkür, onur ve üstün başarı' belgelerini belirlenen tarihlerde okullarından alabileceğini bildirdi.

Haberin Devamı

DİPLOMALAR NASIL VERİLECEK?

Milli Eğitim Bakanlığı, karne ve diplomalarla ilgili açıklama yaptı.

Duyuruda ilkokul, ortaokul, lise kademelerindeki tüm öğrencilerin karne ve takdir-teşekkür belgelerine e-okul üzerinden ulaşabileceği belirtildi.

Lise kademesindeki öğrencilerin ise diplomalarını ve talep etmeleri halinde takdir-teşekkür, onur ve üstün başarı belgelerini belirlerlenen tarihlerde okullarından alabileceği duyuruldu.