Eğitim Katibiadil Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada

Katibiadil Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada

09.07.2022 - 02:45 | Son Güncellenme:

Bulmacalar çözülürken insanlar oldukça çok eğlenir. Çünkü bulmaca çözmenin verdiği keyif başka hiçbir şeyde yoktur. Özellikle kare veya çengel gibi bulmacalar çok sayıda kişi tarafından sevilmektedir. Bu bulmacalarda çıkan sorulardan biriside katibiadil olarak bilinmektedir. Sorulan bu soruya vereceğiniz cevaba ise noter yazmanız yeterli görülmektedir. İşte, tüm merak edilen detayları derledik.

Katibiadil Bulmaca Cevabı Nedir Harf Harf Bulmacada

Bulmacaların çözülmesi oldukça zevkli olarak bilinir ve her yaştan insan bulmaca çözebilir. Burada önemli olan harflere göre bulmacayı zevkle çözmektir. Ayrıca katibiadil sorusu da bulmacada çıkabilir. Cevaba ise noter olarak bilinen kelimeyi yazmanız gerekir. Yani cevap oldukça kolaydır ve herkesin aklında kalabilir.

Katibiadil Bulmaca Cevabı Nedir?

Katibiadil bulmacada çıktığı zaman oldukça kolay bir cevap vermek mümkündür. Bu cevap ise noter sözcüğü olarak bilinir.

Harf Harf Bulmacada Katibiadil Yanıtı

Bulmacalar içerisinde boş kutucuklar vardır ve bu kutucuklar doldurulduğu zaman bulmaca çözülmüş olur. Katibiadil içinde cevapta 5 harfli bir sözcük bulunmaktadır.

5 Harfli

5 harfe sahip olarak bilinen noter sözcüğü katibiadil sorusunda yanıt olarak kullanılır. Bunun için noter sözcüğünü katibiadil sorusunda bulmacaya yazabilirsiniz.