Eğitim 'Kopça' Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada 'Kopça' Yanıtları

'Kopça' Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada 'Kopça' Yanıtları

07.05.2021 - 01:40 | Son Güncellenme:

Bulmacalarda birçok soru sorulmaktadır. Bulmacalarda sorulan soruların genellikle eş anlamlısı veya çağrıştırdığı şeyler sorulmaktadır. Bulmacalarda sorulan soruların birden fazla cevabı olabilmektedir. Kopça bulmacası da bunlardan bir tanesidir. Kopça bulmacasının cevabı nedir? Kopça bulmacasının kaç cevabı vardır? Kopça bulmacasının cevapları kaç harflidir? Sizler için kopça bulmacasının bütün cevaplarını derledik.

Kopça Bulmaca Cevabı Nedir Harf Harf Bulmacada Kopça Yanıtları

 Kopça bulmacasının dört farklı cevabı bulunmaktadır.

Haberin Devamı

 Kopça Nedir?

 Bulmacalarda cevabı bulabilmek için kelimenin anlamını bilmek gereklidir. Kelimenin anlamını bilince eş anlamlılarını rahatlıkla bulabilmeniz mümkündür. Kopça kelimesinin anlamı bir kıyafetin iki yandan birleştirmek için yapılmış çengel şeklinde yapılmış bir ürün. Kopça kelimesinin anlamını bilince eş anlamlılarını bulmak kolaydır. Kopça bulmacasının dört farklı cevabı bulunmaktadır.

 Beş Harfli Cevaplar

 Kopça bulmacasının bir adet beş harfli cevabı bulunmaktadır. Kopça bulmacasının beş harfli cevabı agraf kelimesidir.

 Altı Harfli Cevaplar 

 Kopça bulmacasının iki adet altı harfli cevabı bulunmaktadır. Altı harfli cevaplar çıtçıt ve çapraz kelimeleridir. Bulmacanın bütününe uyan cevap tercih edilmelidir.

Haberin Devamı

 On Bir Harfli Cevaplar

 Kopça bulmacasının bir adet on bir harfli cevabı vardır. Kopça bulmacasının on bir harfli cevap tutturmalık kelimesidir.