Eğitim Medyum Nedir, Tdk Sözlük Anlamı Ne Demek? Medyum Ne Yapar?

Medyum Nedir, Tdk Sözlük Anlamı Ne Demek? Medyum Ne Yapar?

27.05.2021 - 01:46 | Son Güncellenme:

Dilimize Latinceden geçmiş olan medyum kelimesinin sözlük anlamı aracıdır. Orijinal dilinde ''medium'' şeklinde yazılan bu sözcük 20. yüzyıldan itibaren ülkemizde de kullanılmaya başlanmıştır. Belli başlı yöntemleri kullanarak transa geçen ve öteki alemdeki varlıklarla iletişim kuran kişiler medyum olarak adlandırılır. Medyum nedir, TDK sözlük anlamı ne demek? Medyum ne yapar? İşte, bilinmesi gereken tüm detaylar.

Medyum Nedir, Tdk Sözlük Anlamı Ne Demek Medyum Ne Yapar

Medyumlukta başarılı olmak isteyen kişilerin öğrenmesi gereken ilimlerin başında spiritüalizm geliyor. Bunun dışında parapsikoloji ve metafizik gibi alanlarda eğitim gören kişiler medyumluğun farklı alanlarıyla da ilgilenebilir.

Medyum Nedir, TDK Sözlük Anlamı Ne Demek?

Halk arasında ''üç harfli'' olarak adlandırılan cinlerle irtibata geçerek, insanlara gelecek hakkında bilgi veren kişilere medyum denir.

Medyum Ne Yapar?

Medyumlar kendilerine danışan kişilere yol göstermek adına çeşitli büyüler yapar. Bu büyüler ayrılan çiftleri yeniden bir araya getirmek için olabileceği gibi, evlenmek, iş bulmak ve birini birisine aşık etmek için de yapılabilir.

Medyumlar ek olarak tarot falı bakar. Baktıkları fallarda, insanlara geçmişleri ve gelecekleri hakkında malumat verebilir.