Sözlük Kısmen Ne Demek? Kısmen Tdk Sözlük Anlamı Nedir?

Kısmen Ne Demek? Kısmen Tdk Sözlük Anlamı Nedir?

09.01.2022 - 02:54 | Son Güncellenme:

Kısmen, dilimizde birçok kişi tarafından sıklıkla kullanılan kelimelerden biridir. Özellikle kullanım alanının fazla olmasından dolayı anlamı merak edilen kelimeler arasındadır. Bu bakımdan Kısmen kelimesinin ne anlama geldiğini öğrenebilir ve bu sayede doğru şekilde tüm cümlelerde kullanabilirsiniz. Kısmen ne demek? Kısmen TDK sözlük anlamı nedir tüm detaylarıyla sizler için derledik.

Kısmen Ne Demek Kısmen Tdk Sözlük Anlamı Nedir

Kısmen, Arapça kökenli bir kelimedir ve dilimize Arapçadan geçmiştir. Kısmen kelime anlamı olarak bazı yönden, bazı açıdan, bazı bakımdan ve bir bölüm olarak anlamlarına gelmektedir.

Kısmen Ne Demek?

Kısmen, günlük konuşma dilinde oldukça fazla kullanılan bir kelime olmasından dolayı ne anlama geldiği merak edilen kelimeler arasında yer almaktadır. Kısmen, bazı zamanlarda, bazı durumlarda ve bazı bakımdan anlamlarına gelmekte ve cümle içinde bu anlamlarda kullanılmaktadır. Kısmen derken bütün değil bölüm anlamı da bu kelimeden anlaşılır.

Kısmen TDK Sözlük Anlamı Nedir?

Kısmen TDK sözlük anlamı olarak bazı bakımdan, bazı açıdan ve bazı yönden anlamlarına gelmektedir. Kısmen kelimesi bütün değil, bir bölüm anlamında da kullanılır.