Sözlük Limited Edition Ne Demek, Türkçesi Nedir? Oyunlarda Limited Edition Nedir?

Limited Edition Ne Demek, Türkçesi Nedir? Oyunlarda Limited Edition Nedir?

25.10.2021 - 16:22 | Son Güncellenme:

Birçok alanda İngilizce kelimeler sık sık kullanılmaktadır. Özellikle oyun oynayan kişiler birçok kelimenin İngilizce olduğunu görmektedir. Bu durumdan dolayı İngilizce kelimelerin anlamlarını bilmekte fayda vardır. Limited edition tabiride sıkça kullanılmaktadır. Sizler için Limited edition ne demek, Türkçesi nedir? Oyunlarda limited edition nedir tüm detayları ile derledik.

Limited Edition Ne Demek, Türkçesi Nedir Oyunlarda Limited Edition Nedir

Limited Edition şeklinde kullanılan tabirin İngilizce olduğu bilinmektedir. Özellikle oyun oynayan kişiler limited edition ifadesini zaman zaman görmektedir. Tabi bunu gören kişiler ne demek olduğunu çok merak etmektedirler. 

Haberin Devamı

 Limited Edition Ne Demek, Türkçesi Nedir? 

 Limited Edition İngilizcede sıkça kullanılan ifadelerden birisidir. Anlamı ise 'sınırlı sayıda' demektir. Limited kelimesi Türkçeye sınırlı olarak çevrilmektedir. Edition kelimesi ise baskı anlamını taşımaktadır. İki kelime bir araya geldiğinde ise 'sınırlı sayıda' anlamı ortaya çıkmaktadır. 

 Oyunlarda Limited Edition Nedir? 

 Oyunlarda zaman zaman limited edition ifadesi yazmaktadır. Bunun anlamı sınırlı sayıda demektir. Yani bu tabirin kullanıldığı ürün veya buna benzer bir şeyin sınırlı sayıda olduğu görülmektedir. Örneğin herhangi bir oyunda yeni bir özellik almak için fiyatın düştüğü ve limited edition olduğu yazmaktadır. Bundan dolayı o özelliğin sınırlı sayıda olduğu dikkat çekmektedir. Buna benzer birçok durum için limited edition ifadesi kullanılabilir. 

Haberin Devamı

 Limited edition ifadesini gördüğünüzde yazılan şeyin sınırlı sayıda olduğunu bilmelisiniz. Bundan dolayı hızlı davranmanızda yarar bulunmaktadır. Oyunlar başta olmak üzere birçok alanda limited edition ifadesini sıklıkla görmeniz mümkündür.