Sözlük Sıhhiye Ne Demek? Sıhhiye Tdk Sözlük Anlamı Nedir?

Sıhhiye Ne Demek? Sıhhiye Tdk Sözlük Anlamı Nedir?

31.01.2022 - 17:23 | Son Güncellenme:

Sıhhiye, dilimizde sık sık merak edilen kelimeler arasındadır. Özellikle birçok kişi tarafından araştırılan ve anlamı da merak edilen kelimelerden biridir. Bu bakımdan Sıhhiye ne demek araştırabilir ve cümle içinde gerektiği zaman doğru anlamda kullanabilirsiniz. Sıhhiye ne demek? Sıhhiye TDK sözlük anlamı nedir tüm detayları ile derledik.

Sıhhiye Ne Demek Sıhhiye Tdk Sözlük Anlamı Nedir

 Sıhhiye, Arapça kökenlidir ve dilimize de Arapçadan gelmiş bir kelimedir. Sıhhiye, sağlık işlerinin hepsi için kullanılan bir kelimedir. Sağlıkla ilgili her şey için Sıhhiye kelimesinin kullanılması doğrudur.

Haberin Devamı

 Sıhhiye Ne demek?

 Sıhhiye, Türkçeye Arapçadan geçmiş bir kelimedir ve Arapça kökenlidir. Sıhhiye kelimesi dilimizde sağlık işlerinin tümü için kullanılan bir kelimedir ve sağlık işlerinin anlatılması için kullanılır. Sıhhiye sağlıkla ilgili olan tüm işlerin anlatılması için kullanılan ve bu anlamlara gelen bir kelimedir. Sıhhiye köken olarak Arapça kökenli bir kelimedir ve dilimizde de sıklıkla kullanılmaktadır.

 Sıhhiye TDK Sözlük Anlamı Nedir?

 Sıhhiye, dilimizde sağlıkla ilgili işlerin hepsi için kullanılan bir kelimedir. Sağlıkla ilgili tüm işler için Sıhhiye kelimesi kullanılmaktadır.