Zıt Anlamlı Kelimeler Zor Kelimesinin Zıt Anlamlısı Nedir? Zorun Zıt Anlamlısı Olan Sözcükler

Zor Kelimesinin Zıt Anlamlısı Nedir? Zorun Zıt Anlamlısı Olan Sözcükler

11.03.2022 - 04:51 | Son Güncellenme:

Kelime anlamları ve zıt anlamları pek çok kişinin merak ettiği konular arasına girmektedir. Kelime anlamlarını araştıran kişiler eş anlamlarını ve zıt anlamlarını da detaylı şekilde öğrenmektedir. Kullanım alanlarına uygun şekilde yapılan araştırma sonunda kelimelerin tam anlamlarına ulaşım sağlanmaktadır. Zor kelimesi günlük hayatta en sık kullanılan sözcüklerden biri olarak bilinmektedir. Zor kelimesinin zıt anlamı nedir ve zıt anlamı olan sözcükler nelerdir sorularının yanıtlarını sizler için derledik.

Zor Kelimesinin Zıt Anlamlısı Nedir Zorun Zıt Anlamlısı Olan Sözcükler


Zor kelimesi zıt anlam karşılığı bulunan sözcüklerden biridir. Bu kelime anlamını merak eden kişiler beraberinde zıt anlamını da araştırarak kelime hakkında daha fazla bilgi sahibi olmaktadır. Zor kelimesinin zıt anlamı da günlük hayatta en sık kullanılan sözcüklerden biridir.

Zor Kelimesinin Zıt Anlamlısı Nedir?

Zor kelimesinin zıt anlam karşılığı kolaydır. Bir işin zor olmasının zıt anlamı kolay olmasıdır. Aynı zamanda basit olarak da kullanılmaktadır.

Zorun Zıt Anlamlısı Olan Sözcükler

Zor kelimesinin zıt anlamı kolaydır. Kolay kelimesi zor kelimesi ile zıt anlam taşımaktadır. Zor kelimesinin zıt anlamı olan sözcükler, kolay, basit olarak bilinmektedir.