Ekonomi 2 yılda 5 ‘Workland’ yapacak

2 yılda 5 ‘Workland’ yapacak

15.12.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Artaş İnşaat, Maslak’taki ofis projesi Eclipse Maslak ofislerini ‘WorkLand’ adıaltında oluşturduğu markasıyla hazır ofis sistemi ile işletecek.

2 yılda 5 ‘Workland’ yapacak

Hazır ve sanal ofis pazarında ‘farklı bir yol izlemek için’ yola çıktıklarını belirten WorkLand İcra Kurulu Başkanı Serhan Çetinsaya, ‘Bunun için kaliteli bir ofis hayatını en uygun fiyatla sunuyoruz’ ifadelerini kullandı. İlki Artaş İnşaat projesi Eclipse Maslak Business’ta faaliyete geçen WorkLand’in, iki yıl içinde yine Artaş İnşaat’ın projeleri olan Vadistanbul, Ataşehir, Ataköy ve Ümraniye’de hayata geçirilecek. Çetinsaya, 2 yıl içinde WorkLand’i 5 şubeye çıkaracaklarını söyledi.

Haberin Devamı

Kirası 1.995 TL

WorkLand’te 10 ile 52 metrekare arasında değişen 44 farklı çalışma alanı, 3 toplantı odası ile 300 metrekare ortak kullanım alanı yer alıyor. Kira, aidat, faturalar gibi giderlerin ücretsiz olduğu projede, aylık kira bedeli ise 1995 liradan başlıyor. 8 bin liraya kadar çıkan kiralamalar minimum 6 aylık periyodlarda yapılıyor. Ayrıca İstanbul’dan sonra Türkiye çapında da yayılmak istediklerini belirten Çetinsaya, “Global bir marka olmak için 81 ilin 41’ine yayılmak gerek. Ankara, İzmir ve Kayseri gibi birçok ile markamızı götürmeyi hedefliyoruz. Buralarda daha butik projelerle olacağız” diye konuştu.

Workland Yönetim Kurulu Başkanı Sare Çetinsaya ise, net-brüt farkını ortadan kaldırdıklarını belirterek, net metrekarelerle kiralama yaptıklarını dile getirdi. Ayrıca hedeflerinin ‘verimli ve fonksiyonel alanlar oluşturmak’ olduğunu anlatan Çetinsaya, “Her türlü imkanı sağlıyoruz. Sanal ofiste ise, ayda bir saat ücretsiz ofis imkanı var. Ulaşım için de çeşitli güzergahlara servisimiz olacak. Her şeyi düşündük ve hayata geçirdik” dedi.

Haberin Devamı

Yabancılar tamamına talip

Artaş İnşaat’ın Avrupa Office Ataşehir projesiyle ilgili güncel bilgileri de paylaşan Serhan Çetinsaya, “İnşaatı devam ediyor. Aralık 2017’de teslim edeceğiz. Binayı komple satın almak isteyen iki-üç tane adayımız var. Binanın tamamı için 150 milyon dolar teklif ettiler. Eğer perakende satış değil de toptan satış yaparsak alıcı olan kişiye Wordland kiracı olacak. Perakende olarak ilerlersek biz Artaş’tan bir katı satın alacağız ya da kirayalacağız” diye konuştu.