Ekonomi 5 milyar liralık 2 proje hazır

5 milyar liralık 2 proje hazır

05.10.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Gayrimenkul sektöründe 55. yılını kutlayan Aşçıoğlu’nun Yönetim Kurulu Başkan Vekili İrfan Aşçıoğlu, yakın zamanda tanıtımını gerçekleştirecekleri iki yeni konut projesi olduğunu, İstanbul Bahçeşehir’de butik bir proje ve Ispartakule’de ise büyük ölçekte bir projeye imza atacaklarını bildirdi.

5 milyar liralık 2 proje hazır

 2 projenin değeri 5 milyar lira olarak açıklandı. Aşçıoğlu, “Bu 2 proje dışında yeni yatırımlar için de arayıştayız. Türkiye’ye ve sektöre güveniyoruz. Yatırımdan vazgeçmeyeceğiz” dedi.

Haberin Devamı

Projeleri hakkında bilgi veren Aşçıoğlu, “Ispartakule’de konut ve ticari alanlara sahip, balkonlu, geniş teraslı, bahçeli ve modüler sisteme sahip 1+1’den, 4+1’e kadar farklı büyüklüklerde daire tiplerinden oluşan, göl manzaralı bir proje geliştireceğiz. Hasılat paylaşımı modeliyle inşa edeceğimiz projenin ön satışına 2023 yılı ilk çeyreğinde başlamayı hedefliyoruz. Yaklaşık 600-650 konut planlıyoruz” dedi.

Bahçeşehir’de kentsel dönüşüm kapsamında yeni bir projeye imza atacaklarını anlatan Aşçıoğlu, “Daha önce hiç olmadığımız bir bölge olan Bahçeşehir’de yaklaşık 200-220 konutun yer alacağı bir projeye başlıyoruz. Projenin ön satışlarına da 2023 yılı ilk çeyreğinde başlayacağız” diye konuştu. Aşçıoğlu, iki yeni yatırımla 3 bin kişilik istihdam sağlayacaklarını da ifade etti.