Ekonomi Bakan Albayrak paylaştı: Var gücümüzle çalışıyoruz

Bakan Albayrak paylaştı: Var gücümüzle çalışıyoruz

23.09.2020 - 19:31 | Son Güncellenme:

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Gelir İdaresi ve Vergi Denetimi Kurulu Başkanlıkları ile strateji ve değerlendirme toplantısını gerçekleştirdiklerini açıkladı. Bakan Albayrak, "Çok daha mükellef odaklı, etkin, hızlı ve daha adaletli denetim süreçlerini temin etmek için var gücümüzle çalışıyoruz." ifadelerini kullandı. Öte yandan Berat Albayrak, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan 'Gıda İzleme Komitesi' toplantısında bir araya geldi.

Bakan Albayrak paylaştı: Var gücümüzle çalışıyoruz

 

Bakan Albayrak Twitter'dan yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

Bakanlığımıza bağlı Gelir İdaresi Başkanlığı ve Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı ile strateji ve değerlendirme toplantımızı verimli bir şekilde gerçekleştirdik.

Haberin Devamı

Çok daha mükellef odaklı, etkin, hızlı ve daha adaletli denetim süreçlerini temin etmek için var gücümüzle çalışıyoruz.

3 bakan, 'Gıda İzleme Komitesi' toplantısında bir araya geldi

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan 'Gıda İzleme Komitesi' toplantısında bir araya geldi.

Bakan Albayrak, sosyal medya hesabı Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda, "Ticaret Bakanımız Sayın Ruhsar Pekcan, Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Bekir Pakdemirli ve ilgili kurum başkanlarının katılımı ile Gıda İzleme Komitesi toplantımızı gerçekleştirdik. Toplantıda küresel salgında alınan tedbirleri ve hasat sonrası hububat gelişmelerini konuştuk." dedi.

Haberin Devamı