Ekonomi Bayram tatiline özel müzik listesi

Bayram tatiline özel müzik listesi

30.06.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Türkiye’nin 9 günlük Kurban Bayramı tatili sürerken dijital müzik platformu fizy de kullanıcıları için yeni müzik listeleri hazırladığını duyurdu.

Bayram tatiline özel müzik listesi

Müzik listelerini paylaşan fizy; ‘Bayram Neşesi’, ‘Eski Bayramlar’, ‘Tatil Kafası’, ‘Yolda Pop’, ‘İstikamet Karadeniz’, ‘İstikamet Bodrum’ gibi seçeneklerle kullanıcılarının tatil boyunca modunu yakalamayı hedeflediğini paylaştı. Ayrıca verilen bilgiye göre fizy plajlarda da kullanıcılarına ayrıcalıklar yaşatıyor.

Haberin Devamı

Yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:

“İçlerinde ‘Nerede o eski bayramlar’ diye yakınanları da ‘Fırsat bu fırsat, koşalım denize, kuma, güneşe’ diyenleri de mutlu edecek müzik listeleri paylaşan fizy, farklı tatil rotaları için de seçeneklerini genişletti. Bodrum, Çeşme, Antalya, Karadeniz, Ege ve Yunan Adaları için ayrı ayrı müzik listeleri hazırlayan fizy, bu bayram ruh haline en uygun seçkileri müzikseverlerle buluşturuyor. fizy, Çeşme’deki Fly-Inn Beach ve The Beach of Momo ile Bodrum’daki Moon Hotel & Beach & Lounge’a giden kullanıcıları için de bayram sürprizi hazırladı. Bu 3 beach’ten birinde fizy’nin müzik listelerinden 3 şarkı dinleyenler kazandıkları hediye içecekle yazın keyfini çıkarıyor.”