Ekonomi Cep telefonları aynı zamanda kredi kartı

Cep telefonları aynı zamanda kredi kartı

03.11.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Türkiye İş Bankası, fiziki kartın sahip olduğu tüm özellikleri eksiksiz olarak mobil ödemeye taşıyarak, Türkiye’de bankacılık sektöründe bir ilki hayata geçirdiğini duyurdu.

Cep telefonları aynı zamanda kredi kartı

Yapılan açıklamaya göre banka müşterileri, mobil ödeme sayesinde fiziki kartın sunduğu tüm deneyimi eksiksiz olarak yaşayabiliyor. Açıklamada, “Kartın kaybedilmesi, unutulması sorunlarına çözüm olacak dijital kullanım ile fiziki mağazalarda ve e-ticaret sitelerinde anında ödeme yapılabiliyor, ödeme sırasında taksit seçeneğinden faydalanılabiliyor ve puan kullanılabiliyor. İşCep’ten başvurulduğu anda kart teslim almayı beklemeden anında kullanılabiliyor. Müşteriler, talep etmeleri halinde fiziki kart da alabiliyor” denildi.

Haberin Devamı

Türkiye İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Sezgin Lüle, İş Bankası’nın ödeme sistemleri alanındaki faaliyetlerini, ürün ve hizmetlerin günlük hayatta kolayca kullanılabilmesini sağlayan yenilikçi çözümlerle sürdürdüğünü vurgulayarak, “Türkiye’de bankacılık sektöründe bir ilk olan dijital kullanım ile kredi kartı deneyimini sadece dijital olarak sunuyoruz. Fiziki kartın sahip olduğu tüm özelliklere sahip olan dijital kullanım ile müşterilerimizin kredi kartı deneyimini eksiksiz olarak yaşayabilecekleri yeni bir dönem başlatıyoruz” dedi.