Ekonomi 'En Zengin 100 Türk' listesindeki en gizemli milyarder!

'En Zengin 100 Türk' listesindeki en gizemli milyarder!

02.03.2018 - 09:50 | Son Güncellenme:

Forbes dergisinin her yıl yaptığı En Zengin 100 Türk listesi açıklandı. 40 kişilik listede Murat Ülker ilk sırada yer alırken, milyarderler listesindeki en dikkat çekici isim olan Fatma Tuba Yazıcı derginin kapağına 'Gizemli Milyarderler' başlığıyla taşındı.

En Zengin 100 Türk listesindeki en gizemli milyarder

Bu yıl 100. yılını kutlayan Forbes’un her yıl yaptığı "En Zengin 100 Türk" listesinin sonuçları açıklandı. 40 kişilik listede Murat Ülker 4,7 milyar dolarlık servetiyle ilk sırada yer alırken, kamuoyunun pek de tanımadığı sürpriz isimler listeye girdi. Bunlardan en dikkat çekici isim 'Gizemli Milyarder' başlığı ile Forbes'un kapağına taşıdığı Fatma Tuba Yazıcı oldu.

Haberin Devamı

36 YAŞINDA HOLDİNGİN BAŞINA GEÇTİ

Fatma Tuba Yazıcı- Diler Holding'in patroniçesi, 1 milyar 100 milyon dolarlık serveti ile Türkiye'nin en zengin 100 kişi arasında 35. Sırada yer aldı. Eşinin ölümüyle 36 yaşında Diler Holding'in başına geçen, başarılı bir iş kadını olan Fatma Tuba Yazıcı, servetini kısa sürede katladı. En zenginler listesine giren Fatma Tuba Yazıcı, Forbes tarafından medyadan uzak durması sebebiyle 'gizemli milyarder' olarak nitelendi.

İŞTE FORBES'UN O KAPAĞI

En Zengin 100 Türk listesindeki en gizemli milyarder