Ekonomi Hedefte 4 yılda 3 bin konut var

Hedefte 4 yılda 3 bin konut var

03.10.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Özak Global Holding, konut yatırımlarını sürdürüyor. Özak Global Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık, 4 yılda 3 bin konut hedeflediklerini ifade etti.

Hedefte 4 yılda 3 bin konut var

AYLİN RANA AYDİN - İş süreçlerini ve operasyonel yapısını tamamen dijital hale getiren Özak Global Holding, yeni yatırımlara odaklandı. Özak Global Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık, 4 yıllık projeksiyonda 3 bin konutluk tüm projeleri tamamlayacaklarını söyledi.

Haberin Devamı

Özak Göktürk projesinin bölgeye yeni bir ruh ve katma değer kattığını belirten Akbalık, “Özak GYO’nun trend belirleyici, sadece inşaat yapmaktan ibaret olmayan, yaşam tarzı, bulunduğu bölgeyle uyumlu ve bölgenin ahengini yükselten yaklaşımı Büyükyalı’dan sonra Özak Göktürk ile de gerçekleşti. Pazar küçülmesine rağmen kısa sürede tüm üniteler satıldı. Özak Göktürk ile gelen potansiyeli görerek Özak Doa Projesini başlattık. Orada da çok yakında yaşam başlıyor. Kısa bir süre sonra da bölgedeki üçüncü projemiz olan Özak Duyu projemizin duyurusunu yapacağız. Yine aynı dönemde şehirde yaşamanın kolaylıklarını bünyesinde toplayan Hayat City Mahmutbey projemizin de ön satışı olacak” açıklamasında bulundu.

Haberin Devamı

Değer katacak

İstanbul Halkalı’da Emlak Konut ortaklığı ile yapılacak projeyle de bölgenin katma değerini yükselteceklerini kaydeden Akbalık, şöyle konuştu:

“Bu sene hiç hız kesmeden çalışıyoruz eş zamanlı ilerleyen diğer projemiz ise Maltepe. Bir diğer projemiz, Balmumcu’daki Özak Palas projesi. Son olarak da Topkapı’da yeni aldığımız arsada çalışmalara yeni başladık. 4 yıllık projeksiyonda tüm bu projeleri tamamlamayı planlıyoruz. Toplamda 3 bin konut yapacağız.”

Turizmde zincir marka

Turizm sektöründe de büyüme stratejisini sürdürdüklerini belirten Akbalık, “Ela Excellence markamızı ulusal ve uluslararası alanda tanınmış bir zincir otel markası yapmayı hedefliyoruz. Bodrum, Kemer ve Didim için proje süreçlerine başladık. Mevcut yatırımlarla toplam yatak kapasitemiz 3 bin olacak” dedi. Tekstil alanında da faaliyet gösterdiklerini hatırlatan Akbalık, “Tekstil ve hazır giyimde dünyada daralma var. Hazır giyimin teşvik edilmesi lazım” dedi.