Ekonomi İşdünyası bu cenazede buluştu

İşdünyası bu cenazede buluştu

30.08.2013 - 16:28 | Son Güncellenme:

Sarıyer’deki evinde hayatını kaybeden ünlü iş adamı Zincirlikuyu Mezarlığı’nda defnedildi...

İşdünyası bu cenazede buluştu

Sarıyer’deki evinde dün hayatını kaybeden Çuhadaroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çuhadaroğlu’nun cenazesi öğle namazına müteakip Teşvikiye Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı’nda defnedildi. 87 yaşında hayatını kaybeden Ahmet Çuhadaroğlu’nun cenazesine başta yakınları başta olmak üzere iş, siyaset, sanat ve ekonomi dünyasından tanınmış isimler ile Sivaslı hemşehrileri katıldı.

Haberin Devamı

BİR ÇOK ÜNLÜ İSİM KATILDI

Cenaze namazı öncesinde Ahmet Çuhadaroğlu’nun çocukları Murat, Yasemin ve Nejat Çuhadaoğlu ile eşi Sevim Çuhadaroğlu taziyeleri kabul etti. Sivaslı işadamı Çuhadaroğlu’nun cenazesine başta yakınları olmak üzere Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşarı Habib Soluk, Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, CHP’li eski Milletvekili İlhan Kesici, sanatçı Kadir İnanır, Nuri Sesigüzel, Yılmaz Ulusoy gibi isimlerin yanı sıra çok sayıda Sivaslı hemşehrisi katıldı.

SARIGÜL: SEVGİYLE VE SAYGIYLA ANILACAKTIR

Ahmet Çuhadaroğlu’nun oğlu Nejat Çuhadaroğlu, babasının Türk Sanayisinin duayenlerinden biri olduğunu sıfırdan tek başına önemli işler yaptığını belirtti.

Haberin Devamı

Babalarının kendilerine ciddi bir itibar ve saygı bıraktığını söyleyen Çuhadaroğlu, "Türk sanayisine ciddi bir yatırım, yaparak teknoloji kattı. Türk işadamlarına da örnek olmuş bir kişiydi" diye konuştu.

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ise Ahmet Çuhadaroğlu’nun Sivas ve Türkiye için çok önemli bir isim olduğunu belirterek, "Ahmet abimiz hakka yürüdü. Allahım mekanını cennet eylesin. Kendisiyle her zaman çok önemli dostluklarımız oldu. Türkiyemize yapmış olduğu hizmetler bundan sonra sevgiyle ve saygıyla anılacaktır" diye konuştu. Kılınan cenaze namazının ardından Ahmet Çuhadaroğlu’nun cenazesi Zincirlikuyu Mezarlığı’ndaki aile kabristanlığına defnedildi.