Ekonomi Kullanıcı sayısı 1.5 milyon

Kullanıcı sayısı 1.5 milyon

17.02.2022 - 07:01 | Son Güncellenme:

Turkcell mühendislerinin geliştirdiği yerli e-posta platformu YaaniMail, 1.5 milyon kullanıcıya ulaştı. 1.500’den fazla kurum tarafından da tercih edildi.

Kullanıcı sayısı 1.5 milyon

YaaniMail’e gelişmiş güvenlik katmanları için karantina, kum havuzu gibi özellikler ile kurumların hayatını kolaylaştırmak için LDAP entegrasyonu, kurumsal arşiv, paylaşımlı mailbox ve paylaşımlı takvim gibi yenilikler de eklendi.

Haberin Devamı

Turkcell Dijital Servisler ve Çözümlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ataç Tansuğ, “Kullanıcılar, özellikle son yıllarda stratejik bir konu olarak nitelendirilen veri güvenliğine oldukça önem veriyor. Dünya genelinde güvenlik politikaları da bu doğrultuda sürekli güncelleniyor. Biz de YaaniMail ile küresel rakiplerimize karşı güçlü bir yerli alternatif sunuyoruz. ‘Türkiye’nin verisi Türkiye’de kalmalı’ prensibi doğrultusunda geliştirdiğimiz YaaniMail’i tercih eden bireysel ve kurumsal kullanıcıların e-postaları, Türkiye’deki yüksek güvenlikli veri merkezlerimizde saklanıyor. Kolay erişim ve sade tasarımıyla dikkat çeken YaaniMail’e önümüzdeki dönemde de farklı özellikler ekleyerek güvenli çözümler sunmaya devam edeceğiz” dedi.