Ekonomi Luna coin sert çakıldı! Luna (Terra) coin kaç dolar/TL oldu?

Luna coin sert çakıldı! Luna (Terra) coin kaç dolar/TL oldu?

12.05.2022 - 10:53 | Son Güncellenme:

Kripto para piyasasında sert düşüş devam ediyor. Alt coinler arasında rağbet gören coinlerden biri olan Luna (Terra) coin yaşadığı düşüşle yatırımcısını üzdü. En bilinen kripto para olan Bitcoin'de yaşanan sert çakılma ile birlikte alt coinlerde adeta alt üst oldu. Bu coinler arasında Luna coinde yer alıyor. Peki Luna coin nedir kaç dolar/TL'den işlem görüyor?

Luna coin sert çakıldı Luna (Terra) coin kaç dolar/TL oldu

Luna coin nedir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Kripto para borsasında yaşanan sert düşüş ile birlikte alt coinlerde de düşüşler yaşanmaya başlandı. En bilinen para birimi olan Bitcoin'in düştüğü dönemlerde bazı alt coinler değer kazanması ile biliniyordu. Bu beklentilerden biri ise Luna coine aitti. Luna coinde kripto borsasında yaşanan sert düşüşten etkilendi ve 1 doların altına geriledi. Peki Luna coin kaç dolar/TL oldu?

Haberin Devamı

LUNA COİN KAÇ DOLAR/TL OLDU?

Luna coin sabah saatlerinde 1 doların altına kadar gerilemesinin ardından tepki alımları ile yeniden 4 doların üzerine kadar tırmanan Luna coin yeniden sert bir düşüş yaşadı ve 0,13 dolar seviyesine kadar gerildi. 10. 05. 2022 tarihinde 30 dolar seviyesinde olan Luna coin 1 doların altına gerilemesi ile yatırımcısını oldukça üzmüştü. Son 24 saat içerisinde en yüksek gördüğü işlem değeri 7,78 dolar seviyesi olan Luna coin'in en düşük gördüğü seviye ise 0,12 dolar seviyesini gördü. Luna coin yaşadığı bu sert düşüşle son 24 saat içerisinde %97'in üzerinde bir değişim yaşadı. 1 Luna'nın TL cinsinden değeri ise an itibariyle 2,01 TL olarak biliniyor.