Ekonomi Pasifik Teknoloji küreselde iddialı

Pasifik Teknoloji küreselde iddialı

14.02.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

Pasifik Grubu bünyesinde bulunan Pasifik Donanım Yazılım ve Bilgi Teknolojileri A.Ş. (Pasifik Teknoloji), dün Borsa İstanbul’da işlem görmeye başladı.

Pasifik Teknoloji küreselde iddialı

Pasifik Teknoloji gong törenine, Borsa İstanbul A.Ş. Genel Müdürü Korkmaz Ergun, Pasifik Grubu CEO’su F. Nusret Dur, Halk Yatırım Genel Müdürü Bülent Sezgin ve iş dünyasından çok sayıda davetli katıldı. Törende bir konuşma yapan Borsa İstanbul Genel Müdürü Korkmaz Ergun, “Bu yılın ilk halka arzının Pasifik Teknoloji olmasını çok önemli buluyorum. 2024 yılında da, halka arzlarda son üç yılda yakalanan ivmenin devam etmesini temenni ediyorum” dedi.

Haberin Devamı

Güçlü adım sinyali

Halka arzdan gelecek gelirin yüzde 45’ini yatırımda, yüzde 35’ini Ar-Ge ve ürün geliştirmede ve kalanını da işletme sermayesinde kullanacaklarının altını çizen Pasifik Grubu CEO’su F. Nusret Dur, “Halka arzla birlikte, Türkiye’de yazdığımız başarı hikâyesinin hem ulusal hem de küresel arenada daha fazla duyulmasını sağlamak için çok daha güçlü adımlar atacağımızı burada bir kez daha sizlerle paylaşmak istiyorum” diye konuştu.