Ekonomi Perakende Okulu açıldı

Perakende Okulu açıldı

24.05.2024 - 14:39 | Son Güncellenme:

Sürekli gelişen ve nitelikli insan kaynağına ihtiyaç duyan perakende sektörüne kalifiye ve yetkin profesyoneller kazandırmak üzere harekete geçen Civil Mağazacılık, İstanbul Üniversitesi iş birliğiyle Perakende Okulu’nu hayata geçirdi.

Perakende Okulu açıldı

İstanbul Üniversitesi’nin İşletme Fakültesi bünyesinde eğitim verecek Perakende Okulu’nun açılışı 22 Mayıs Çarşamba günü Civil Mağazacılık İcra Kurulu Başkanı Mustafa Yıldıran, İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kamil Ahmet Köse ve İşletme Fakültesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Güven Ordun’un katılımıyla gerçekleştirildi.

Haberin Devamı

Perakende Okulu projesi ile sektöre nitelikli çalışanlar yetiştirirken, kariyerlerine perakende sektöründe devam etmek isteyen gençlere de gelişim olanağı sunacaklarını belirten Mustafa Yıldıran, Sektörün sürdürülebilir büyümesine ve yenilikçiliğe olanak sağlayan eğitim programlarını çok değerli buluyoruz. Bu alana katkı sunmak ve gençlerin kariyer yolculuklarına destek olmak adına İstanbul Üniversitesi ile özel bir program hazırladık. Program eylül ayında başlayacak. Tamamen ücretsiz olan Perakende Okulu’nda 4 ay boyunca akademisyenler ve Civil uzmanlarından eğitim alacak ve ardından 8 ay boyunca Civil mağazaları ile genel müdürlüğünde saha deneyimi elde edecek olan katılımcılar, 1 yıllık programı tamamladıklarında şirketimiz bünyesindeki pozisyonlarda da öncelikli olarak tercih edilecek” dedi.

Haberin Devamı

Perakende Okulu’nda perakende işletme yönetimi, tedarik zinciri yönetimi, müşteri ilişkileri yönetimi gibi alanlarda geniş bir perspektifle eğitim verilecek. Derslerini ve saha çalışmasını başarıyla tamamlayan katılımcılar, İstanbul Üniversitesi tarafından verilecek Perakende Okulu katılım sertifikalarını almaya hak kazanacak.