Ekonomi Piyalepaşa’da hedef 7.5 milyon ziyaretçi

Piyalepaşa’da hedef 7.5 milyon ziyaretçi

21.10.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Özel sektör eliyle yapılan en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Piyalepaşa İstanbul, ofis, alışveriş ve yaşam merkezi konsepti ile yılda 7.5 milyon müşteri çekmeyi hedefliyor.

Piyalepaşa’da hedef 7.5 milyon ziyaretçi

İSMAİL ŞAHİN - Beyoğlu, Piyalepaşa İstanbul, Piyalepaşa Çarşı ile canlı sosyal yaşamına yeni bir öğe daha kattı. Türkiye’de özel sektör eliyle yapılan en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Piyalepaşa İstanbul projesinde 1,000 konutun tamamı satılmış. 550 metre uzunluğunda, 17 metre genişliğindeki 2 katlı Piyalepaşa Çarşı, açık havada seçkin mağazalar ve zengin gastronomi noktaları ile seçkin kafeler ve sanat galerinden faydalanma imkanı sunuyor.

Haberin Devamı

Polat Gayrimenkul İcradan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Kaan Yücel, “Piyalepaşa İstanbul; konut, ofis, Piyalepaşa Çarşı, paylaşımlı ofis Han Piyalepaşa’sı, sanat galerileri ve zengin gastronomi kültürü ile ideal karma bir yaşam merkezi haline geldi. İlk fazdaki toplam kiralanabilir alanımız olan 22,500 metrekarenin şimdiden yüzde 85 i doldu. Piyalepaşa Çarşı’da bugün içlerinde 8 modern sanat galerisi ve 2,500 metrekarelik 62 ticari ünite yerini aldı. İkinci fazda 14.500 metrekarelik bir ticari alan daha ilave edilecek, buna ek olarak 2 otel otel, sinema kompleksi ve İstanbul gösteri dünyasına büyük bir zenginlik getirecek çok amaçlı sanat merkezimiz de bulunacak” ifadelerini kullandı.

Açık havada alışveriş deneyimi sunan Piyalepaşa Çarşı’da 120 seçkin markanın mağazaları bulunacak. Yücel, “4 katlı kapalı 4,000 araçlık otoparkımız var. Yıllık ziyaretçi beklentimiz 7.5 milyon kişi” dedi.

Haberin Devamı

Merkezi konumda

Toplam yatırım değeri 250 milyon doları bulan Piyalepaşa İstanbul ve Piyalepaşa Çarşı, İstiklal Caddesi, Karaköy, Kabataş, Nişantaşı ve Beşiktaş’a birkaç dakika mesafede, çevreyoluna, Çağlayan Adliyesi ve hastanelere çok yakın.

Yurtdışında yeni projeler

Deneyimlerini yurt dışına da taşıdıklarını belirten Kaan Yücel, “6 yıldır Macaristan’dayız. 300 milyon euro’luk 7 etaplı bir projeye başladık. Almanya, Hollanda ve İngiltere’den proje bakıyoruz. Yurtdışında yıllık 150 milyon euro hacme ulaştık” dedi.