Ekonomi Royal Enfield, Türkiye pazarında

Royal Enfield, Türkiye pazarında

02.04.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

Kibar Holding’in yeni topluluk şirketi K-RIDES, motosiklet üreticisi Royal Enfield ile başlattığı iş birliği kapsamında Bullet, Classic, HNTR350, Meteor, Super Meteor, Interceptor ve Continental GT gibi orta boy 350cc ile 650cc arası motor hacmine sahip modellerinin yanı sıra, 450cc Himalayan modelini de Türkiye pazarıyla buluşturdu.

Royal Enfield, Türkiye pazarında

İlk mağazasını Ataşehir Watergarden AVM’de açan K-RIDES’ın tanıtım toplantısında Kibar Holding CEO’su Haluk Kayabaşı, yurtdışı satışlarındaki güçlü büyümesi ve birbiri ardına gerçekleştirdiği yeni platform lansmanlarıyla dikkat çeken Royal Enfield’i Türkiye’de yakın zamanda kurdukları K-RIDES şirketi ile temsil edeceklerini söyledi. 

Haberin Devamı

Haluk Kayabaşı, “Son yıllarda mobilite alanında farklı yatırım ve iş birliği fırsatlarını değerlendiriyorduk. K-RIDES ile yatırımları gerçekleştirmeye devam edeceğiz” dedi.

Royal Enfield’in Avrupa, Ortadoğu ve Afrika Bölgesi Uluslararası Satışlarından Sorumlu Başkanı Arun Gopal ise yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Türkiye bizim için önemli bir büyüme pazarı, bu nedenle uyumlu bir ortak seçmeye özen gösterdik.”

Yazarlar